Momente dureroase la înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia. Tânăra este îmbrăcată în rochie de mireasă / VIDEO

Momente dureroase la înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia. Tânăra este îmbrăcată în rochie de mireasă / VIDEO

Alina Elena Ciobanu, fata ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia, este condusă, chiar în aceste momente, pe ultimul drum. La înmormântare se află, acum, zeci de persoane ce au cunoscut-o pe tânăra în vârstă de 18 ani care a plecat la mare pentru a-și face singură rost de bani. Familia și prietenii sunt îngenunchiați de durere.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

O vară pe litoral s-a transformat într-un coșmar pentru Alina Elena ciobanu, o tânără de numai 18 ani, care a „căzut” victimă unei crime îngrozitoare. Fata a venit în Mangalia alături de cea mai bună prietenă, Loredana Atănăsoaie, pentru a petrece o vacanță de neuitat, muncind totodată, dar, din păcate, această escapadă a avut un sfârșit tragic și neașteptat.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Alina Elena, condusă astăzi pe ultimul drum

O mulțime de persoane care au cunoscut-o pe Alina Elena Ciobanu, și nu numai, au venit să o conducă pe aceasta pe ultimul drum.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Chiar în aceste clipe, în imaginile suprinse de către reporterii de la , preoții sunt prezent la locuința unde a crescurt și copilărit tânăra care avea toată viața înainte.

Totodată, la înmormântare sunt prezenți colegii de școală, vecinii, sătenii, dar și oameni care nu au cunoscut-o dar și-au dorit să fie alături de familia îndurerată, sensibilizați fiind de tragedia nemaiîntâlnită.

Și, mai mult, îmbrăcată în rochie de mireasă, Alina se află acum în casa părinților ei din satul Buda, comuna Oșești.

Ce i-a spus Loredana Atănăsoaie mamei sale, după ce a comis crima

Mama Loredanei Atănăsoaie trece prin cele mai îngrozitoare momente ale vieții ei, după ce și-a văzut fiica în spatele gratiilor, în urma crimei comise. Femeia a vizitat-o pe criminală în arest, iar aceasta ar fi profund afectată de situația tragică pe care a creat-o.

Contrar așteptărilor tuturor celor care și-au exprimat părere despre această crimă, se pare că Loredana Atănăsoaie ar regreta ceea ce a făcut, iar atunci când și-a văzut mama, ar fi izbucnit în plâns, conform declarațiilor femeii.

A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…”, a declarat mama Loredanei Atănăsoaie, conform Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI: „Dacă o să mor să iei sicriu din banii mei”. Gluma sinistră pe care o făcea Alina, înainte de crima din Mangalia. Sergiu, iubitul tinerei, a povestit totul în ziua înmormântării

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191