Momente grele pentru Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei: „El nu mai suportă”

Momente grele pentru Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei: „El nu mai suportă”

#Exclusiv Click!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Momente grele pentru Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a ajuns, din nou, pe patul de spital. Oana s-a internat cu el în salon.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Viorel Lis ( 80 de ani) are, din nou, probleme de sănătate! Starea fostului primar al Capitalei s-a agravat, zilele trecute, și a ajuns, din nou, la spital. Pentru că Lis nu mai voia să audă, nici în ruptul capului, de unitățile spitalicești din România, Oana a luat decizia de a se interna împreună cu soțul ei, în același salon, pentru ca să-l supravegheze îndeaproape, zi și noapte.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În ultima vreme, Oana l-a ținut acasă pe Viorel, imobilizat la pat și a fost, practic, asistenta lui medicală.

El nu mai suportă spitalele! Nu se internează decât cu mine! Nu mai vrea la spital deloc, dar eu cred că e important să meargă când îi e rău. Aici are parte de ajutor specializat. Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva grav cu el?!”, ne-a spus Oana Lis.

Oana Lis, de-a râsu-plânsu: „Viorel mi-a dat trei lei pe zi! M-a plătit ca să stau cu el”

De pe patul de spital, Oana a avut puterea să mai facă și glume pe TikTok, ironizându-i pe cei care au spus că stă cu Viorel pentru bani. Oana s-a filmat alături de Viorel în salon și l-a rugat pe soțul ei să-i dea 3 lei pe zi pentru a sta cu el în spital.

Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el.

După cum vorbește lumea, am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea. Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum.

Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani”, a fost mesajul ironic, transmis de Oana Lis, pe Tik Tok.

Oana a vândut obiecte de valoare din casă

Zilele trecute, soția fostului primar a recurs la un gest disperat și a început să vândă diverse obiecte de artă din casă, organizând o licitație pe pagina ei de socializare, pentru a plăti investigațiile medicale ale lui Viorel Lis.

Pentru că trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel, mă gândeam să vând niște lucruri, adunate în ani prin casă. Mai scriesem eu , dar n-am pus. Dați-mi idei ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a scris soția fostului edil al Capitalei, pe Facebook.

Primul lucru pe care Oana Lis l-a oferit spre vânzare pe Internet a fost o icoană , din aur galben (de 24 de karate) și aur verde (de 18 karate), piesa fiind licitată de la prețul de de lei.

Soția lui Viorel Lis a mai pus la vânzare o statuie în miniatură a Zidului Plângerii, scoasă la vânzare cu prețul de 300 de lei, dar și un tablou pictat de către Tudor Botin, iar prețul acestuia începea de la de lei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191