Momentul în care două mașini sunt strivite între două TIR-uri pe A1 a fost filmat. Cinci oameni au murit

Momentul în care două mașini sunt strivite între două TIR-uri pe A1 a fost filmat. Cinci oameni au murit

Imagini în exclusivitate cu momentul impactului care a dus la tragedia de pe autostrada A1: un microbuz a fost strivit între două TIR-uri și cinci oameni au murit. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În imagini se vede o coloană uriașă de mașini pe sensul de mers către Capitală, pentru că un accident avusese loc de dimineață. Tot pe imagini se vede cum șoferii înaintează ușor, iar la un moment dat, în imagini pot fi observate cele patru mașini implicate.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Se vede cum primul TIR rămâne pe loc, în spatele lui se află microbuzul în care se aflau cele cinci persoane care au murit, dar și o altă mașină, iar cel de-al doilea TIR intră în ele și le strivește,

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Momentul impactului este unul greu de privit, pentru că cele două mașini mici au dispărut pur și simplu între cele două TIR-uri.

Cinci oameni au murit în accidentul de circulație grav care a avut loc marți dimineață, lângă Bucuresti, pe Autostrada A1. Au fost implicate patru mașini, printre care și două camioane.

Alte două persoane au fost rănite, respectiv șoferul unui TIR și șoferul unui autoturism.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191