Moneda de 1 euro care se vinde cu 16.000 de lei pe OLX, în 2023. Vezi dacă o ai acasă / FOTO

Moneda de 1 euro care se vinde cu 16.000 de lei pe OLX, în 2023. Vezi dacă o ai acasă / FOTO

Nu este pentru nimeni un secret faptul că mulți bani vechi pot fi mai valoroși decât am crede. O monedă de 1 euro se vinde cu suma de de lei pe OLX. Vezi dacă o ai și tu acasă. Colecționarii sunt dispuși să plătească bine pentru astfel de piese rare.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

După cum bine știm cu toții, există oameni care sunt dispuși să ofere sume considerabile pentru a adăuga la colecțiile lor un obiect rar și autentic. Despre ce este vorba de data aceasta.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Moneda care se vinde cu de lei pe OLX

Un utilizator anonim a postat un anunț prin care anunță disponibilitatea unei monede rare de 1 euro, oferind-o spre vânzare la suma incredibilă de de lei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Fotografiile atașate anunțului prezintă moneda detaliat, evidențiindu-i autenticitatea și starea impecabilă. Este cunoscut faptul că monedele rare pot atrage un interes considerabil în rândul colecționarilor și pasionaților.

În anunțul postat, vânzătorul s-a adresat colecționarilor. Acesta a ținut să precizeze, de asemenea, că moneda respectivă este din anul 2008. La final a adăugat faptul că este dispus să predea personal obiectul în Popești Leordeni.

Rămâne de văzut dacă cineva va fi dispus să achiziționeze moneda la prețul solicitat. Astfel de piese rare pot deveni subiectul unor negocieri intense între colecționari.

Colecționarii nu se uită la bani

În țara noastră și nu numai, există o mulțime de colecționari entuziaști, dornici să ofere sume exorbitante pentru monede vechi. Deși unii ar putea considera că aceste obiecte nu mai au valoare, există o comunitate pasionată care este dispusă să investească o avere în obiecte antice și rare.

Chiar dacă monedele și bancnotele vechi au prețuri considerabile, acestea rămân extrem de căutate și apreciate în mediul online, pe site-urile de anunțuri din România.

În ciuda faptului că achiziționarea acestor monede și bancnote vechi poate fi un investiție semnificativă, entuziaștii nu ezită să caute și să achiziționeze astfel de obiecte prețioase. Cu atât mai mult, nu este pentru nimeni un secret faptul că site-urile de anunțuri din România oferă o platformă excelentă pentru a găsi și a vinde astfel de obiecte rare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191