Moneda românească care valorează cât un apartament. Vezi dacă o ai în casă, căci costă o mică avere

Moneda românească care valorează cât un apartament. Vezi dacă o ai în casă, căci costă o mică avere

Poate că ne-am mai găsit în situația de a face curat prin casă, iar căzute printre rafturi, sau prin spatele canapelei, să dăm de diverse monede vechi, rămase de la părinții și bunicii noștri. Ei bine, poate că cei mai mulți dintre noi nu au dat mare atenție acestei descoperiri, așa că am aruncat imediat monedele, fără să stăm prea mult pe gânduri. Ei bine, dacă cumva ați aruncat această monedă, trebuie să știți că ați aruncat de lei! Deoarece cu suma aceasta se vinde astăzi, o monedă anume din țara noastră!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Este foarte probabil ca, măcar odată sau de două ori în viață, să ne fi găsit în situația de a găsi prin casă monede vechi, atunci când făceam curățenie. Ei bine, fie că erau pitite printre cărți, ori căzute în spatele canapelei, probabil că mulți dintre noi nu am dat prea mare atenție acestei descoperiri, așa că moneda a ajuns destul de repede în coșul de gunoi, unde s-a pierdut pe vecie!

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ei bine, dacă cumva ați aruncat această monedă, mai bine luați un loc pe scaun și încercați să vă controlați nervii: o monedă de 50 de lei din 1994, cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza, se vinde cu de lei!

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Da, ați citit bine! O simplă monedă din anul 1994 vă poate aduce în jur de de euro! Ea ar fi cea mai căutată monedă de către colecționarii din țara noastră! Acest bănuț de mici dimensiuni vă poate transforma complet viața, peste noapte!

Ei bine, dacă aveați impresia că singurele monede valoroase pot fi cele vechi de sute, sau chiar mii de ani, se pare că v-ați înșelat amarnic! Această monedă cu chipul lui Cuza, care a intrat în circulație când cei mai mulți dintre noi deja ne născusem, vă poate aduce un profit uriaș!

Așa că data viitoare când mai faceți curat prin casă și găsiți o monedă, cercetați foarte atent pe Internet cam ce valoare poate avea aceasta! Cine știe, poate că veți deveni bogați datorită unei întâmplări atât de neașteptate!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191