Monica Anghel, transformare uluitoare: este de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm

Monica Anghel, transformare uluitoare: este de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm

Artista Monica Anghel este greu de recunoscut, după ce a slăbit mai mult de 30 de kilograme. Ea susține că a avut probleme la coloană și a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia doctorii i-au recomandat să slăbească pentru a nu-și agrava problemele.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

‘’Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, spunea Monica Anghel.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar