Monica Bîrlădeanu, apariție electrizantă în costum de baie. Vedeta arată trăznet la 44 de ani

Monica Bîrlădeanu, apariție electrizantă în costum de baie. Vedeta arată trăznet la 44 de ani

Monica Bîrlădeanu arată fantastic la cei 44 de ani ai săi! Frumoasa actriță s-a afișat în ipostaze fierbinți în vacanță, purtând un costum de baie ce îi scoate în evidență formele voluptoase. Avem imaginile chiar aici!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Monica Bîrlădeanu a plecat în vacanță în Franța, pe Valea Loarei, acolo unde se răsfață sub razele de soare fierbinți și apa perfectă. Actrița a mărturisit într-una dintre postările de pe rețelele de socializare că se bucură de soare în speranța că va mai recupera la capitolul bronz.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

În postările care au dat gata toți internauții, vedeta a ales să poarte un costum de baie negru și rafinat, care îi evidențiează talia de viespe și formele voluptoase pe care l-a accesorizat cu bijuretii aurii. Cum era de așteptat, comentariile și aprecierile au curs la fotografiile actriței, fanii lăudându-i trupul de vis.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

După cum știm, din toamnă o vom vedea pe Monica Bîrlădeanu într-un nou serial Marca PRO TV, „Groapa”. Actrița a mărturisit reporterilor Click! că proiectul în care va juca este foarte bine scris și că merită implicarea.

„Cu regizorul Millo Simulov am lucrat şi pentru serialul „Vlad”, și pentru încă un proiect, așa că îmi știa perfect capacitățile și ce tip de personaj pot duce. Pentru proiectul acesta atât de complex și scris atât de bine, a meritat să mă întorc în PRO TV.

În „Groapa” sunt Manuela Vlahu, nora lui Sandu Vlahu (interpretat de actorul Nicu Mihoc), soția fiului lui, Valentin (interpretat de Tudor Aaron Istodor, băiatul actriței Maia Morgenstern – ). Fac parte dintr-o familie importantă din Giurgiu. Interpretez o femeie ușor excentrică în raport cu ceilalți, o femeie a cărei prioritate principală este urcarea soțului său pe tronul pe care ea consideră acesta îl merită. Actriţa Maria Buză o joacă pe Zina, soacră mea din serial, cea care trage mereu linia până unde se poate „întinde” Manuela”, ne-a mărturisit Monica Bîrlădeanu.

Mai mult decât atât, se pare că nu este prima dată când intră în rolul de mămică: „Am mai jucat o singură dată până acum dinamica mamă-copil, într-un proiect lucrat la Sundance, acum vreo zece ani. Mi s-a părut fabulos. Este foarte greu de filmat ore în șir cu copiii, pentru că își pierd răbdarea repede”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191