Monica Bîrlădeanu, prima apariție alături de Valeriu Gheorghiță. Au venit împreună la un eveniment

Monica Bîrlădeanu, prima apariție alături de Valeriu Gheorghiță. Au venit împreună la un eveniment

De câteva luni bune, Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Valeriu Gheorghiță. Cei doi au avut prima apariție publică la un eveniment.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Despre relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-a aflat la începutul verii, după ce aceștia au fost văzuți împreună într-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse, ba chiar și Dana Budeanu a comentat relația lor.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Inițial s-a speculat că actrița este într-o relație cu un bărbat căsătorit, însă imediat ea a lămurit zvonurile apărute. La momentul respectiv, Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Cei doi au fost surprinși recent la un eveniment din Capitală, aceasta fiind prima lor apariție împreună în public. În imaginile surprinse de paparazii de la CANCAN, Monica Bîrlădeanu radiază de fericire alături de Valeriu Gheorghiță. (vezi fotografiile AICI)

„Am ajuns la premiera unui film pe care îl aștept de mult, încă de când mi-a povestit Tudor Giurgiu că vrea să-l facă. Joaca în el și colegi din Groapa, inclusiv «tata-socru» așa că o să fie un film… în «familie». (…) Oameni buni, eu am fost dată peste cap de filmul ăsta. Dacă e să mergeți la un singur film anul ăsta, mergeți să vedeți «Libertate»! E fabulos de bun!”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare.

Directorul spitalului SRI este foarte atent cu partenera sa, iar atunci când s-au urcat în mașină, după terminarea evenimentului, el i-a deschis ușa iubitei sale.

Aceștia au fost împreună la premiera filmului „Libertate”, care a avut loc la Sala Palatului. „Libertate”, de Tudor Giurgiu, un film inspirat din fapte reale, bazat pe o cercetare amănunțită timp de doi ani și pe zeci de ore de interviuri, recompune atmosfera de teroare din zilele Revoluţiei 1989 de la Sibiu.

„Libertate” este un film inspirat din fapte reale, petrecute la Sibiu, în timpul Revoluţiei din 1989. În haosul şi panica generate de protestele mulţimii împotriva autorităţilor, o unitate de miliţie devine ţinta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldaţi, miliţieni, securişti şi civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliţie Viorel (Alex Calangiu) e capturat şi acuzat că e terorist.

Din distribuţia filmului fac parte actorii Alex Calangiu, Iulian Postenicu, Cătălin Herlo sau Ionuţ Caras, mai fac parte Alexandru Papadopol, Andi Vasluianu, Mirela Oprişor, Leonid Doni și Cuzin Toma. Scenariul este scris de Cecilia Ştefănescu şi Tudor Giurgiu, după o idee de Nap Toader, potrivit

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. În prezent, iubitul Monicăi Bîrlădeanu face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, potrivit informațiilor publicate de Adevărul. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase. 

Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce s-a speculat că acesta ar fi fost căsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”

Și PR-ul celebrei actrițe, Aprilia Ivănescu, a ținut să precizeze că iubitul Monicăi nu este căsătorit, așa cum s-a speculat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191