Monica Davidescu și Aurelian Temișan, reguli stricte pentru fiica lor de 12 ani: „O pun să se spele, să citească, să facă curat, lucrurile obișnuite”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, reguli stricte pentru fiica lor de 12 ani: „O pun să se spele, să citească, să facă curat, lucrurile obișnuite”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au împreună o fată, pe nume Dora Maria, care are 12 ani. Cei doi actori au reguli strice pentru fiica lor adolescentă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreună au o fată în vârstă de 12 ani. Dora Maria este mândria părinților ei, care au grijă să aibă parte de o educație aleasă.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Cei doi actori au niște reguli când vine vorba despre relația cu adolescenta lor. Într-un interviu pentru , Monica Davidescu a mărturisit că fiica ei trebuie să o anunțe întotdeauna locul în care se află. Dora are grijă să respecte întotdeauna regulile impuse de părinții ei.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Regula primordială pe care ea a învățat-o este că trebuie să știu întotdeauna unde e. Nu are voie să meargă într-un loc despre care eu nu știu, fie că este la o prietenă, fie că este pe la cineva din familie. Trebuie să știu unde se află în acel moment ca să știu de unde să o iau! Aceasta este regula principală, întotdeauna trebuie să știu unde este!”

„O pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite”

Monica Davidescu recunoaște că ea este mai autoritară cu fiica ei, iar din acest motiv de multe ori Dora îl preferă pe tatăl ei, care este mai permisiv cu ea.

„Întotdeauna e mama. Eu o pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face că vrea să le facă. Atunci, dacă eu tot îi aduc aminte de lucruri care trebuie făcute, îl preferă pe tata, alături de care se joacă sau iese în parc. Apoi, seamănă cu tatăl ei!”

Adolescenta își dorește să se implice în treburile părinților și să îi ajute cu tot ceea ce poate. De multe ori, Dora merge cu mama și tatăl ei la teatru, unde îi mai ajută cu textele. „Își dorește să fie implicată în sensul de a face ceva util. În spatele scenei sau la intrare își dorește să facă ceva util, nu neapărat să fie pe scenă sau cu noi. A participat de multe ori la repetiții, ne-a ajutat, a dat textul atunci când a lipsit cineva, dar îi place să fie implicată, nu doar să stea și să participe fără să facă nimic.”

De ce nu a vrut Monica Davidescu să ia numele soțului ei, după căsătorie

Chiar dacă în momentul în care s-au cunoscut, actrița s-a prezentat cu alt nume, cel de scenă, în momentul în care au devenit oficial soț și soție, Monica Davidescu a insistat să rămână cu numele din certificatul de naștere.

După ce Aurelian Temișan a dezvăluit zilele trecute, sub ce nume i s-a prezentat Monica Davidescu în urmă cu aproape 30 de ani, actrița mărturisește că acel pseudonim l-a folosit doar pentru o perioadă.

„Ce de povești ți-a spus soțul. În buletin sunt Monica Davidescu, pe scenă sunt Monica Davidescu, în viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David”, a povestit amuzată Monica Davidescu pentru Ego.

„E adevărat, dar oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele.

Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor. Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria”, a mai povestit soția lui Aurelian Temișan.

„Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine, pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este”, a mai spus Monica Davidescu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191