Monica Tatoiu a răbufnit după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere și a ajuns la azil: „Știm de unde au venit banii lui”

Monica Tatoiu a răbufnit după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere și a ajuns la azil: „Știm de unde au venit banii lui”

Monica Tatoiu a răbufnit după ce a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la azil și așteaptă să fie ajutat de apropiați. Fosta femeie de afaceri consideră că sunt situații mai importante care merită atenție.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a ținut prima pagină a ziarelor după ce a ajuns la azil. Apropiații săi au încercat să-l ajute financiar, însă nu toată lumea a fost pe aceeași lungime de undă cu fostul milionar. Gigi Becali a refuzat să-i dea bani lui Irinel Columbeanu, după ce i s-a cerut ajutorul.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu pentru

„Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Fosta femeie de afaceri susține că Irinel Columbeanu nu a muncit niciodată pentru banii pe care i-a cheltuit, iar toată averea a moștenit-o de la tatăl său.

„Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. red.: face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun”, a mai zis Monica Tatoiu, după care și-a continuat revolta, făcând niște previziuni sumbre despre ce ne așteaptă.

Și a continuat: „Discutăm în 2025, o să vedeți atunci ce ne va aștepta. Românii trăiesc iresponsabil, pe datorie. Tâmpiții fac umbră pământului degeaba… Trăim de azi pe mâine pe datorie, ce spune românul?

De ce să mă duc să muncesc pe de lei, mai bine stau și primesc de colo, de colo. Toată generația asta, milenialii, dar și generația Z… Toată generație e de iresponsabili, că nimeni nu se întreabă, de unde vin banii, măi?”

Ce pensie are Irinel Columbeanu

Viața de lux este acum doar o amintire pentru Irinel Columbeanu, care și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască la azil. Omul de afaceri speră că prietenii și fostele iubite îl vor ajuta financiar în această situație grea.

Chiria la azilul în care locuiește Irinel Columbeanu în prezent este de aproximativ lei, iar el nu dispune de acești bani. Proprietarul căminului din Ghermănești a mărturisit că îl va ține câteva luni gratis, apoi trebuie să plătească. Pensia lui Irinel Columbeanu este de de lei, însă banca îi oprește banii.

După ce a rămas fără vila din Izvorani, fostul milionar s-a mutat într-un apartament dintr-un complex de lângă București. Acum, el a dezvăluit că Romanița Iovan a fost cea care i-a plătit chiria acolo, dar de când s-a mutat la azil nu l-a mai ajutat financiar. Mai mult, Monica Gabor nu l-ar fi căutat deloc în această perioadă.

„Primesc o pensie de de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit Click!.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191