Monica Tatoiu, amenințată cu moartea de părinții șoferului care a produs tragedia din 2 Mai: „Oamenii aceștia au bani”. Ce spune despre Vlad Pascu

Monica Tatoiu, amenințată cu moartea de părinții șoferului care a produs tragedia din 2 Mai: „Oamenii aceștia au bani”. Ce spune despre Vlad Pascu

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea de părinții șoferului care a produs tragedia din 2 Mai. Vedeta a făcut declarații neașteptate despre familia șoferului care a ucis sâmbătă, pe data de 19 august, doi tineri în accidentul pe care l-a produs. Iată ce spune femeia de afaceri despre Vlad Pascu!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Monica Tatoiu a făcut declarații neașteptate despre părinții lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din stațiunea 2 Mai. Iată ce a spus vedeta despre familia tânărului!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Monica Tatoiu a declarat că îl cunoaște pe Vlad Pascu de când acesta era foarte mic și spune că el nu are nici măcar o vină pentru ceea ce s-a întâmplat. Ea susține faptul că a fost amenințată cu moartea de tatăl șoferului care a produs tragedia din 2 Mai și asta din cauza unui parc din București.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191