Motivul care ar fi împins-o pe tânăra mamă din Botoșani să se arunce de la etaj cu tot cu copii: „Regret că m-am măritat cu tine. M-ați luat de fraieră”

Motivul care ar fi împins-o pe tânăra mamă din Botoșani să se arunce de la etaj cu tot cu copii: „Regret că m-am măritat cu tine. M-ați luat de fraieră”

Ies detalii tulburătoare la iveală despre tânăra mamă care a sărit de la etajul hotelului în care era cazată, alături de cei doi copii ai săi de 2, respectiv 3 ani. Înainte a recurge la gestul inexplicabil, femeia i-a trimis soțului său un mesaj șocant în care i-a spus ce avea pe suflet și și-a luat adio. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

În rândurile sale, potrivit informațiilor oferite de , femeia i-a transmis bărbatului că regretă că s-a căsătorit cu el și că, de multe ori, a renunțat la cele necesare copiilor pentru a-i da banii lui și, cel mai probabil, celor din familie. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Tânăra mamă, mesaj șocant pentru soț

Astfel că, înainte de a se arunca de la etajul 2 împreună cu cei doi copii, tânăra mamă din Botoșani i-a transmis următoarele lucruri soțului său, scrie sursa citată:

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îți doresc ca toți banii pe care o să îi ai de acum, să îi păstrezi să-ți pui pe piept… că niciodată nu ți-au ajuns…

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă… atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper sa fii fericit fără noi, adio. Eu am încercat sa fac totul pentru voi, ( tu, mama, tata și etc, etc). Am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele, să aibă toți și voi toți m-ați luat de fraieră…”. 

Imediat după aceea, la scurt timp, femeia s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. În urma impactului cu asfaltul, cel mic a murit, iar cel mare, de 3 ani, se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea lui.

Ce au transmis autoritățile

„La data de , IPJ Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, și-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, și amenință că se va sinucide. Cei 2 minori au fost transportați la spital, în stare gravă. La fața locului s-a deplasar un negociator, care a purtat discuții cu femeia.

Minorul, în vârstă de 2 ani, a decedat la spital. Femeia a fost coborâtă în siguranță si transportată la spital (sub supravegherea polițiștilor), pentru investigații medicale. Ulterior, aceasta a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191