Motivul pentru care Alina Chivulescu nu a mai apărut în filme, seriale sau la teatru: „Am dat curs unor castinguri”. Ar refuza și show-urile TV

Motivul pentru care Alina Chivulescu nu a mai apărut în filme, seriale sau la teatru: „Am dat curs unor castinguri”. Ar refuza și show-urile TV

Alina Chivulescu, în vârstă de 49 de ani, a avut ghinion în ultima perioadă, ea nu a mai obținut niciun rol, deși a mers la mai multe castinguri. Într-un interviu pentru Cancan, actrița nu își pierde speranța, știe că va reveni și în filme, și la teatru.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Actriță de film și de televiziune, Alina Chivulescu a jucat în multe proiecte, ea captând atenția publicului larg în serialul de televiziune „La Bloc”, difuzat în urmă cu ani. De ceva vreme, nu a mai apărut în fața camerelor de filmat sau la teatru, nu a mai obținut roluri, deși a fost la castinguri.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Am fost alături de alți colegi de-ai mei la diverse provocări profesionale. Pe scurt, am dat curs unor castinguri. Numai că nu a fost să fie pentru mine!”, a declarat Alina Chivulescu.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Alina Chivulescu: „Ca orice alt actor, merg la casting”

„Eu încerc să-mi fac meseria. Datoria mea e să încerc, motiv pentru care, ca orice alt actor, merg la casting. Doar că nu s-au legat lucrurile!”, a mai zis ea.

Întrebată ce s-a întâmplat cu activitatea ei la teatru, Alina Chivulescu a explicat că nu e angajată la niciun teatru, așa că a jucat doar în unele piese de teatru independente, iar acum așteaptă alte spectacole. „Și la teatru au fost proiecte care s-au stins atunci, în primele luni ale pandemiei când toată lumea, vrând, nevrând, a trebuit să se supună anumitor reguli.

Atunci când nu te afli pe statul de plată a unor teatre, atunci asta e tot ce poți să faci, adică să joci în proiecte care se desfășoară pe un anumit timp și să aștepți șansa următoare”, a adăugat ea.

„Or să apară și ofertele pentru mine! Eu le aștept, fiindcă eu cred că ele o să vină!”, a încheiat ea subiectul, într-o notă optimistă.

Alina Chivulescu nu ar participa în show-uri de teleziviune

Cât despre revenirea ei pe micul ecran, Alian Chvulescu spune că nu ar participa la show-uri gen „Survivor” sau „America Express”. „Ei bine, eu nu aș putea participa la așa ceva.

Oricât de tare mi-aș dori, fizic nu aș face față. Nu e cazul să visez altceva decât realitatea îmi indică clar că pot face sau nu pot face. Eu nu aș putea face așa ceva. Mai degrabă mi-aș încurca partenerul, dacă prin absurd să zicem că aș accepta așa ceva!”, a mai explicat Alina Chivulescu.

Alina Chivulescu e căsătorită cu Dan Chișu

Dan Chișu, în vârstă de 67 de ani, și Alina Chivulescu, în vârstă de 49 de ani, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Acum, cei doi locuiesc pe Coasta de Azur, însă actrița vine destul de des în București.

Invitată acum ceva vreme în emisiunea lui Măruță, e a vorbit despre căsnicia cu regizorul. „El e un om foarte activ, foarte deștept, super deștept, prezent. Mi se pare mișto! E un călător nativ. Nu știu de când suntem împreună.

Am filmat la Cristina Iacob, am filmat «Selfie», după care, întâmplător, am stat la premieră unul lângă celălalt. Și cam așa a fost povestea, iar de atunci suntem de nedespărțit. Nu s-a schimbat nimic. Ne-am căsătorit în ziua în care Michael a făcut 18 ani și o zi. El a fost martorul meu”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191