Motivul pentru care Anca Pandrea a renunțat la doliu și suferință! Cum au convins-o două persoane

Motivul pentru care Anca Pandrea a renunțat la doliu și suferință! Cum au convins-o două persoane

Îndrăgita actriță Anca Pandrea a renunțat la fotografiile cu regretatul Iurie Darie pe care le-a purtat, vreme de mai bine de un deceniu, în piept. De asemenea, aceasta a explicat care au fost motivele pentru care a renunțat la doliu. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Durerea actriței în urma soțului ei persistă și acum, dar se simte mai pregătită să se reinventeze, acceptând faptul că își face rău de una singură. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Anca Pandrea: „Iura este, oricum, lângă mine”

În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit presei, Anca Pandrea a mărturisit că a renunțat la doliu și să mai poarte în piept fotografia regretatului actor Iurie Darie. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„M-au convins două persoane să nu mai port fotografia lui Iura, să nu o mai port, să nu mai port tot timpul negru, pentru că Iura este, oricum, lângă mine. Și îl chinui în primul rând pe el.

Chiar așa mi-au spus: <<Îl chinuiți pe domnul Darie. Pentru că domnul Darie este la graniță, la hotar. Nu poate să treacă nici la îngeri, dar nu poate să vină nici aici, pentru că nu mai are corp. Și, deci, îl chinuiți. Și atunci, el stă pe umerii dvs. De aceea, vă îmbolnăviți atât de repede. Este bine să vă reinventați. Sunteți actrița Anca Pandrea>>. Așa mi s-a spus, iar eu am înțeles”, a dezvăluit Anca Pandrea, potrivit 

„Ar trebuie să mă îmbrac mai colorat” 

A trecut mai bine de o lună de zile din momentul în care a renunțat la pozele lui Iurie Darie. Cât despre doliu, aceasta a menționat că intenționează să poarte haine colorate. 

„La pozele lui Iura am renunțat în urmă cu aproape o lună de zile, dar în public am apărut pentru prima dată fără fotografiile lui Iura la petrecerea VIVA!. Mi-a făcut mare plăcere să particip și m-am simțit foarte bine.

Am renunțat și la doliu și ar trebui să mă îmbrac mai colorat. Dar e greu, pentru că nu mai am alte haine, în afară de cele negre. Iar cele pe care le mai am, colorate, nu mă mai încap”  a adăugat actrița Anca Pandrea, conform sursei amintite. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191