Motivul pentru care copiii Marinei Dina au rămas la tatăl lor. Fosta asistentă TV i-a cerut ajutorul bărbatului: „Am avut o problemă” / FOTO

Motivul pentru care copiii Marinei Dina au rămas la tatăl lor. Fosta asistentă TV i-a cerut ajutorul bărbatului: „Am avut o problemă” / FOTO

Marina Dina a dezvăluit adevăratul motiv pentru care copiii ei au rămas cu tatăl lor. Ce mesaj a postat fosta asistentă TV pe o rețea de socializare. Cu ce problemă s-a confruntat vedeta în așa fel încât a fost nevoită să îi ceară ajutorul bărbatului.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Marina Dina a stârnit interesul fanilor recent prin dezvăluirile sale legate de custodia celor doi copii pe care îi are împreună cu fostul său iubit.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Marina Dina, motivul pentru care copiii ei au rămas la tatăl lor

După ce s-a confruntat cu o serie de dispute privind creșterea gemenilor lor, Marina Dina a ales să clarifice situația prin intermediul unui mesaj postat pe platforma socială InstaStory.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Într-o postare în secțiunea de InstaStory, Marina Dina a explicat că motivele pentru care copiii au rămas în custodia tatălui lor au avut la bază o problemă cu locuința în care stăteau împreună. Fosta asisentă TV a dezvăluit că apartamentul în care familia locuia prezenta deficiențe grave, inclusiv o parte din tavanul unei camere care căzuse.

Din această cauză, fosta asistentă TV s-a simțit nevoită să ceară ajutorul bărbatului pentru a se asigura că copiii sunt într-un mediu sigur.

Fosta asistentă TV a dezvăluit că domiciliul copiilor nu a fost stabilit definitiv

Marina Dina a subliniat faptul că nu i-a lăsat copiii la tatăl lor în mod permanent, iar domiciliul lor nu a fost stabilit definitiv, ci locuiesc la amândoi. Acest demers a fost făcut în scopul protejării siguranței și bunăstării copiilor, în timp ce se remediază problema locuinței.

Această dezvăluire vine în contextul în care Marina Dina a fost surprinsă de decizia fostului său partener de a înscrie gemenii la școală fără a o consulta și de a nu-i permite să participe la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Rămâne de văzut ce declarații va mai face fosta asistentă TV cu privire la acest subiect. Marina Dina este o mamă model, foarte implicată atunci când vine vorba de creșterea copiilor ei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191