Motivul pentru care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun: „Nu ne luăm la întrebări…”

Motivul pentru care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun: „Nu ne luăm la întrebări…”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de zile mari. Se iubesc de mai bine de doi ani de zile și își țin relația departe de ochii lumii așa cum pot mai bine, dar câteodată aleg să împărtășească anumite informații despre ei. Recent, actrița a mărturisit că ea și iubitul ei nu își țin banii la comun. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

În ciuda diferenței de 17 ani, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au demonstrat că iubirea nu are vârstă și poate rupe orice barieră. Află din rândurile de mai jos ce dezvăluiri a făcut actrița din serialul „Lasă-mă îmi place! Serialul 609!”.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Doina Teodoru: „Nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri”

Actrița a mărturisit că ea și renumitul bucătar au decis să nu-și țină banii la comun, astfel că au evitat discuțiile și situațiile neplăcute în care sunt nevoiți să dea socoteală pe ce anume au cheltuit banii. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?’, cam așa e la noi!”, a spus Doina Teodoru pentru

Proiectele nu le permit să mai petreacă mult timp împreună 

În timp ce poate altor femei nu le-ar surâde ideea de a petrece puțin timp cu partenerul lor, pentru Doina Teodoru acest lucru nu este o problemă. 

Întrucât atât ea, cât și iubitul ei sunt ocupați cu proiectele din viața personală, timp de petrecut împreună nu le rămâne prea mult. 

„Din păcate nu avem atât de mult timp liber încât să zicem hai să mai stăm și acasă, mi-ar plăcea și mie să avem o dimineață în care să dormim până târziu, bine, vorbesc utopic, să ne trezim, să facem un mic dejun, dar nu, amândoi suntem mereu plecați dar e bine că asta ține flacăra aprinsă.”, a mai spus actrița, pentru sursa amintită. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191