Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Artistul rupe tăcerea: „Sunt supărat! Dar ce să facem, frate?”

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Artistul rupe tăcerea: „Sunt supărat! Dar ce să facem, frate?”

Florin Ristei face primele declarații despre despărțirea de Naomi Hedman, logodnica lui pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „X Factor”. Până acum, artistul s-a ferit să vorbească despre separarea lor.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a început în urmă cu mai mulți ani. Prima dată, cei doi s-au văzut în cadrul emisiunii „X Factor” de la Antena 1, unde el era jurat, iar ea era concurentă. După încheierea filmărilor, cei doi s-au apropiat și mai târziu au recunoscut că formează un cuplu.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Relația lor a trecut chiar la pasul următor, Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman, care o bună perioadă de timp a purtat pe deget un inel superb și prețios. Totul până în decembrie 2023, când Naomi Hedman a șters de pe toate rețelele de socializare pozele cu Florin Ristei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

La momentul respectiv, el s-a ferit să vorbească despre separare. Contactat de Click, el a zis: „Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”.

Acum, după luni întregi de zvonuri și speculații, Florin Ristei confirmă despărțirea de Naomi Hedman. Mai mult decât atât, artistul spune care e motivul separării. Ea a fost nevoită să se mute înapoi în Marea Britanie, așa că le-a fost greu să aibă o relație la distanță.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

„Dar ușa e deschisă?”, a întrebat Speak, iar Florin Ristei a reacționat: „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt…“.

Recent, pe contul său de Instagram, fosta concurentă de la „X Factor” a postat un mesaj care a stârnit multe semne de întrebare. „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de aceasta pe pagina ei de Instagram.

Totodată, după participarea la „X Factor”, Naomi Hedman s-a mutat în România. Florin Ristei a spus că nu a forțat-o pe aceasta să rămână în România, după emisiune, totul a venit de la sine. Ea nu cunoaște limba, i-a fost foarte greu la început.

„Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timingul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun”.

Naomi Hedman a încercat să își creeze o carieră în România, chiar dacă îi era dificil. A obținut câteva contracte de imagine, ca fotomodel. „Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri, şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, a mai spus Ristei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191