Motivul pentru care Gabriela Cristea a ratat debutul sezonului 9 „Mireasa – Capriciile Iubirii”. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea

Motivul pentru care Gabriela Cristea a ratat debutul sezonului 9 „Mireasa – Capriciile Iubirii”. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea

Luni, 22 ianuarie 2024, românii s-au bucurat de debutul noului sezon al emisiunii „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe. Tot ieri a început un nou sezon „Mireasa – Capriciile Iubirii” care, în mod normal, trebuia prezentat de Gabriela Cristea. Telespectatorii au avut parte de un șoc atunci când la cârma emisiunii au văzut-o tot pe Simona Gherghe, ci nu pe cealaltă prezentatoare. Care a fost motivul din spatele unei astfel de situații. 

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Potrivit informațiilor oferite de Simona Gheghe, colega sa de breaslă nu i-a putut întâmpina pe cei de acasă din cauza unor probleme personale, de sănătate, în ciuda faptului că în urmă cu doar câteva zile se arăta extrem de încântată și aștepta cu nerăbdare acel moment. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cu ce se confruntă Gabriela Cristea 

Simona Gherghe le-a prezentat ieri concurenților matrimonialului de la Antena casa în care vor locui în lunile următoare. Gabriela Cristea a absentat însă, fiind suplinită de colega sa. Pare că problemele de sănătate nu i-au permis brunetei să fie prezentă în noul sezon al emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii”.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile – Iubirii cât de curând”, a transmis Simona Gherghe, la Antena Stars.

Gabriela Cristea: „Mi-am încărcat bateriile alături de famili”

Cu câteva zile înainte de debutul sezonului 9 „Mireasa – Capriciile Iubirii”, Gabriela Cristea le mărturisea fanilor cât de nerăbdătoare este să revină în fața telespectatorilor, așa că mare le-a fost mirarea când a văzut că altcineva s-a prezentat în locul ei.

„Sunt bucuroasă că începând de astăzi revenim în casa Mireasa cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. După ce mi-am încărcat bateriile alături de familie, în vacanţă, le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de la 19:00, în direct, pe Antena Stars.

Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa şi vom dezbate alături de concurenţi şi de familiile şi prietenii lor cele mai importante momente. Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială.

Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, anunța Gabriela Cristea înainte de debutul sezonului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191