Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Prințul Harry

Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Prințul Harry

Meghan Markle (42 de ani) și Prințul Harry (39 de ani) sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, așa că nu este de mirare că sunt mereu în atenția publicului, fiind analizate și cele mai mici detalii. La Jocurile Invictus 2023, fanii au observat că fosta actriță nu poartă inelul de logodnă. Care să fie motivul pentru care aceasta a ajuns, la cea de-a șasea ediție a competiției sportive pentru veterani și personalul militar, fără bijuteria primită de la soțul ei?

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Se vorbește tot mai mult despre un presupus divorț între Meghan Markle și Prințul Harry, mai ales că Ducesa de Sussex și-a făcut apariția la Jocurile Invictus din 2023 fără inelul de logodnă primit de la soțul ei, care nu a făcut decât să îi pună și mai mult pe gânduri pe fani. După ce marți, fosta actriță și-a făcut apariția în cadrul evenimentului la o petrecere specială pentru „Family & Friends”, cuplul a apărut împreună la cea de-a șasea ediție a competiției sportive.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Însă fanii cu o atenție deosebită au remarcat că Ducesa de Sussex nu avea inelul de logodnă primit de la Prințul Harry, pe care la purtat mereu de când a fost cerută în căsătorie, în 2017. Potrivit informațiilor oferite de către tabloidul american People, Meghan Markle nu purta bijuteria cu trei pietre pentru că aceasta ar fi în prezent la reparat după ce o piesă s-a desprins.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Prințul Harry a conceput inelul cu ajutorul bijutierului Reginei Elisabeta, firma Cleave & Company. Inelul personalizat prezintă un diamant central mare, tăiat în formă rotundă, care provine din Botswana – unde Meghan și Harry au petrecut primii ani ai relației lor – cât și două pietre laterale din colecția de bijuterii a regretatei prințese Diana.

Din 2018, de când cei doi s-au căsătorit, bijuteria a avut parte de câteva îmbunătățiri, iar un an mai târziu, în 2019, Ducesa de Sussex a înlocuit banda de aur originală a inelului cu o bandă subțire.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191