Motivul pentru care Prințul William, Kate Middleton și copiii lor, poartă mereu albastru. Semnificația din spatele culorii

Motivul pentru care Prințul William, Kate Middleton și copiii lor, poartă mereu albastru. Semnificația din spatele culorii

De-a lungul anilor, culoarea albastră a devenit omniprezentă în garderoba familiei regale britanice, mai ales Prințul William, Kate Middleton și copiii lor, preferă albastru în ceea ce privește vestimentația. Acest lucru nu reflectă doar estetica, ci și valorile de calm, responsabilitate și patriotism, subliniind tradiția și continuitatea monarhiei în societate.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

În lumina reflectoarelor, fiecare detaliu al aparițiilor publice ale familiei regale britanice este analizat cu atenție, fie că este vorba de ținută, de încălțăminte sau chiar de culoare. Când vine vorba de familia Prințului William și a Prințesei Kate Middleton, afinitatea lor pentru nuanțele de albastru nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că cei trei copii ai lor sunt adesea îmbrăcați în ținute cu această culoare.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

La prima vedere, s-ar putea crede că este vorba de o simplă alegere estetică. Albastrul pare regal și elegant. Cu toate acestea, având în vedere că familia regală britanică este cunoscută pentru tendința de a folosi hainele ca formă de comunicare, în funcție de evenimentul în care sunt implicați, pare puțin probabil ca aspectul lor să fie doar o preferință pentru această culoare.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

De-a lungul anilor, felicitările festive, portretele aniversare și chiar evenimentele publice au evidențiat această afinitate pentru albastru. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au apărut frecvent în albastru. Într-adevăr, albastrul este atât de răspândit în ținutele lor încât aproape că a devenit o caracteristică regală. Ce semnifică această culoare pentru cei din interiorul Palatului Buckingham?

Când Kate Middleton și-a făcut debutul ca viitoare mireasă regală, a purtat o rochie albastră care se potrivea cu inelul de logodnă cu safir al Prințesei Diana. Acest moment a fost atât o introducere pentru viitoarea ducesă, cât și o demonstrație subtilă a legăturii sale cu familia regală și cu tradițiile acesteia.

Pe lângă aspectul estetic, conform teoriei culorilor, albastrul evocă sentimente de calm, încredere și responsabilitate. Acest lucru face ca albastrul să fie culoarea perfectă pentru o familie care simbolizează continuitatea într-o monarhie și într-o lume în schimbare. De asemenea, trebuie amintit faptul că albastrul este una dintre culorile Union Jack, steagul britanic, care transmite subtil patriotismul.

Elizabeth Holmes, autoarea bestsellerului New York Times „HRH: So Many Thoughts on Royal Style”, subliniază că ținuta regală transmite întotdeauna un mesaj. Familia regală britanică este un simbol al stabilității, al continuității și, într-o anumită măsură, al naționalismului.

Cu alte cuvinte, alegerea nuanțelor de albastru de către familia regală nu este o simplă coincidență și nici o preferință estetică. Este o reflectare a valorilor, a tradițiilor și a rolului lor în societate. Într-o lume în care imaginea este totul, albastrul nu este doar o culoare, ci o declarație, relatează Adevă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191