Motivul real pentru care Amalia Năstase a renunțat la diete. Vrea să revină la greutatea din tinerețe, însă nu poate

Motivul real pentru care Amalia Năstase a renunțat la diete. Vrea să revină la greutatea din tinerețe, însă nu poate

Amalia Năstase s-a confruntat o vreme îndelungată cu fluctuații de greutate, mai ales după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. Acum, deși spune că și-ar dori să fie mai slabă, vedeta spune că nu mai ține nicio dietă!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Amalia Năstase a uimit întreaga lume după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme! Dar, se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a mai adăugat la loc din greutatea pierdută.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Potrivit celor de la , Amalia Năstase a și oferit un motiv clar pentru care nu mai ține nicio dietă în aceste zile.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Nu prea țin în momentul ăsta o dietă, după cum se vede. Mă rog, țin un fel de fasting, dar când ai foarte multe proiecte și muncești foarte mult, cam uiți de diete. Le-am ținut în timpul pandemiei, de stăteam acasă!”, a spus vedeta, conform sursie citate. Amalia Năstase a explicat că acum nu mai are timpul și energia necesară pentru a ține diete.

„Acum nu prea am timp să mă fandosesc și cu diete! O să am timp și de diete, dar când o să termin munca. Eu, din păcate, când sunt stresată și când am multă muncă, cam scap în ele așa”, a mai spus Amalia Năstase.

Vedeta a recunoscut și faptul că, la fel ca cei mai mulți dintre noi, mai mănâncă ciocolată atunci când este stresată. „Când ești în cel mai mare stres posibil, te oprești într-o ciocolată. Nu am controlul ăla de sine în care să zic: Nu, acum mă duc și mănânc doi morcovi, dar când faci multe lucruri mișto și care te împlinesc, devine puțin secundar”, a mărturisit Amalia Năstase.

De asemenea, potrivit sursei, vedeta, acum în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că și-ar dori să revină la greutatea din tinerețe. „Și mie mi-ar plăcea să arăt ca la 20 de ani, aveam 53 de kilograme atunci, dar nici nu-mi petrec toată ziua gândindu-mă că nu mai sunt ca atunci, pentru că am făcut multe lucruri de atunci care mă împlinesc. Trebuie să și slăbesc, că nu pot să rămân așa!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191