Motivul real pentru care Monica Gabor nu-l aduce în România pe Mr. Pink: „Poate se întâlnește cu Columbeanu”

Motivul real pentru care Monica Gabor nu-l aduce în România pe Mr. Pink: „Poate se întâlnește cu Columbeanu”

Monica Gabor și-a găsit dragostea în brațele lui Mr. Pink, un milionar din America, la scurt timp după destrămarea mariajului cu Irinel Columbeanu, tată fiicei sale, Irina Columbeanu. Deși „fosta scorpie de la Izvorani” și-a refăcut viața, actualul partener nu a călcat până acum pe meleaguri românești. Motivul? L-a dezvăluit chiar Emil Gabor, în urmă cu ceva timp. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Povestea lor de dragoste nu a durat foarte mulți ani, din motive deja cunoscute. În ciuda faptului că nu mai formează o pereche, cei doi vor rămâne mereu uniți prin prisma fiicei lor, care trăiește cu mama ei și Mr. Pink în America, în timp ce fostul milionar de la Izvorani își duce traiul într-un azil de bătrâni. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În urmă cu mai mulți ani, de sărbătoarea Paștelui, când Emil Gabor și-a revăzut cele trei fiice, întrebat care este motivul pentru care „ginerele lui” nu a fost prezent, bărbatul și-a expus punctul de vedere:  

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Vine şi el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Şi nici Mr. îi dă drumul chiar aşa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună”, a declarat Emil Gabor pentru Antena Stars.

În urmă cu doar câteva luni ieșea la iveală faptul că Monica Gabor nu ar avea o viață atât de strălucită în brațele milionarului chinez, căci acesta ar încerca să o controleze. Nu spunem noi, ci surse din anturajul ei. 

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191