Motivul real pentru care Teo Trandafir nu a fost prezentă la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat. A fost o alegere grea”

Motivul real pentru care Teo Trandafir nu a fost prezentă la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat. A fost o alegere grea”

Bursucu (37 de ani), așa cum este cunoscut de o țară întreagă, s-a însurat la sfârșitul anului trecut, în luna octombrie, cu aleasa inimii sale, Andreea. Deși nu aveau cum să lipsească de la acest eveniment colegii săi de la Kanal D și prietenii apropiați, Teo Trandafir (55 de ani) nu a fost prezentă. Prezentatoarea TV a dezvăluit recent care este adevăratul motiv pentru care a lipsit.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Ani întregi, Teo Trandafir și Bursucu au moderat împreună emisiunea Theo Show, iar apoi au luat-o pe drumuri separate. Ulterior, în luna octombrie a anului trecut, fostul său coleg de la Kanal D s-a însurat cu aleasa inimii sale, însă prezentatoarea TV a lipsit de la eveniment, astfel că mulți s-au întrebat care ar fi motivul.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Recent, Teo Trandafir a dezvăluit de ce a lipsit, de fapt. Se pare că vedeta a trebuit să fie prezentă la un alt eveniment în familie, în aceeași zi. Astfel că, deși și-ar fi dorit să ajungă la nunta fostului coleg, nu s-a putut împărți.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Din fericire cumva și din nefericire altcumva, în aceeași zi am avut și eu un eveniment, la fel de important, în familie. Familia nu m-ar fi iertat niciodată dacă aș fi lipsit. A fost o alegere grea. Dar el știe, pentru că i-am și spus, că sunt alături de el cu gândul și cu sufletul. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc, însă nu era un scenariu realist, pentru că se termina evenimentul din familia mea”, a declarat Teo Trandafir, pentru

De asemenea, ea a vorbit și despre relațiile în care a rămas cu foștii colegi și a mărturisit că, în ciuda faptului că vorbesc mai rar, vor fi întotdeauna unul lângă celălalt la nevoie: „Am rămas în relații foarte bune, chiar dacă vorbim mai puțin, pentru că viața ne-a dus pe căi diferite. Asta nu înseamnă că nu ne iubim foarte mult sau că nu suntem unul lângă celălalt dacă ar fi nevoie. Sunt convinsă că, dacă aș suna pe oricare dintre ei sau ei m-ar suna pe mine, am sări unul pentru celălalt la orice oră din zi sau din noapte”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191