Motivul real pentru care Theo Rose refuză să-și pună silicoane. În sfârșit, a recunoscut: „Nu poți să apari țâțoasă…”

Motivul real pentru care Theo Rose refuză să-și pună silicoane. În sfârșit, a recunoscut: „Nu poți să apari țâțoasă…”

Theo Rose a fost acuzată de o utilizatoare a rețelei de socializare TIK-TOK că și-ar fi pus silicoane, asta după vedeta ce ar fi susținut – pe vremea când era concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities!- că nu ar apela niciodată la o intervenție de genul acesta. Ea a fost vizibil deranjată de mesajul acesteia, motiv pentru care nu doar că i-a dat replica, negând că și-ar fi pus silicoane, dar a și recunoscut, în sfârșit, motivul real pentru care nu ar face niciodată acest lucru. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De ce vrea Theo Rose să-și pună silicoane

Simpatica cântăreață i-a răspuns celei care a acuzat-o că și-a pus silicoane, printr-un story pe Instagram, afirmând că nu și-a făcut o astfel de intervenție. Artista a explicat motivul pentru care bustul său este mai generos, iar acesta este extrem de simplu: Theo Rose alăptează. Despre silicoane, ea a spus ferm că nu își dorește momentan pentru că îi este frică de operație, dar și din alte două motive.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Și cred că sunt oameni, așa cum o fi și fata în cauză, nu am nicio treabă, fata o fi zis și ea, o fi avut și ea un moment, treaba ei, care au înțeles greșit mesajul meu de atunci în care am spus că eu nu mi-aș pune silicoane. De ce? O dată de frica operației, a doua că nu sunt complexată în acest moment de aspectul ăsta și al treia oară pentru că nu consider că se potrivește cu mesajul pe care eu ca om îl am de transmis. Adică, m-am imaginat, nu poți să apari țâțoasă, cu spatele drept, pe un scaun, frumoasă, aranjată și când deschizi gura să fi eu, Theo Rose. Nu se potrivește. E ca nuca în perete”, a spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Și-a imaginat cum ar arăta cu silicoane

Vedeta a spus că s-a și gândit la cum o să arate, mai ales că a avut ocazia să și experimenteze pe propria piele acum când alăptează și are sânii mai mari. „Mi-am imaginat cum mi-ar sta mie, acum că am alăptat. Am văzut, nu se vede rău. Doar că am putut să glumesc, m-am purtat decoltată, oamenii nu s-au certat cu mine, pentru că au înțeles că e ceva efemer”, a adăugat artista. 

Ce le-a recomandat Theo Rose celor care vor să-și pună silicoane

Aceasta a ținut să mai sublinieze și faptul că, niciodată nu a spus că are o problemă cu femeile care își pun silicoane. „Singura mea recomandare este ca, înainte să apeleze la o astfel de intervenție, femeile să caute să se placă în forma-n care sunt”, a recomandat Theo Rose, care le-a mai spus femeilor care nu sunt mulțumite de ele să își pună și trei kilograme de sâni, dacă își doresc, mai ales astăzi, când trăim în libertate și în democrație. De asemenea, simpatica cântăreață consideră că știința a avansat cu un scop, iar femeile trebuie să fie deștepte.

Eu, periodic, îmi pun întrebări: Cum mă mai simt eu cu mine?. Răspund: Dărâmată, dar merge și astăzi. Înțelegeți? Despre asta e vorba”, a ținut să mai puncteze Theo Rose.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191