Neluță Neagu a murit! Artistul s-a stins din viață, după o luptă grea cu problemele de sănătate

Neluță Neagu a murit! Artistul s-a stins din viață, după o luptă grea cu problemele de sănătate

Doliu în lumea muzicii din România! Neluță Neagu s-a stins din viață! Îndrăgitul artist a murit, după o luptă grea cu problemele de sănătate.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Lumea muzicii din România este în doliu! Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați lăutari de la noi din țară, s-a stins recent din viață. Potrivit primelor informații, artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Neluță Neagu s-a stins din viață

Neluță Neagu a dus o luptă grea din cauza problemelor de sănătate în ultimii ani de viață. Artistul a ajuns și pe mâinile medicilor de câteva ori, iar anul trecut a fost supus unei intervenții complicate.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Deși a reușit să treacă peste operația respectivă, problemele nu au încetat. Neluță Neagu a încercat să se recupereze, însă i-a fost foarte greu, potrivit Playtech.

Drama lui Neluță Neagu a fost și mai adâncită de pierderea soției lui, care s-a stins din viață pe data de 4 aprilie 2023, chiar în Săptămâna Mare. Moartea partenerei sale i-a adus multă suferiță.

Momente grele pentru artist

După ce s-a aflat de moartea soției lui Neluță Neagu, multe mesaje de condoleanțe au circulat pe rețelele de socializare. Carmen Stăncioiu a lăsat o mare suferință în sufletele celor ce au cunoscut-o și apreciat-o.

Neluță Neagu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de aleasa inimii lui. Cei doi au rămas unul alături de celălalt atât la bine, dar și la greu, până când moartea i-a despărțit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191