Neurochirurg celebru, cel mai prețios sfat pentru a ne feri de cancer. Ce trebuie să facem, ca să nu declanșăm boala

Neurochirurg celebru, cel mai prețios sfat pentru a ne feri de cancer. Ce trebuie să facem, ca să nu declanșăm boala

Prof. Dr. Vlad Ciurea a explicat motivele pentru care se declanșează afecțiunile grave în organism. Medicul consideră că în procesul de autovindecare creierul are un rol esențial. Neurochirurgul a fost invitat la podcastul Fain și Simplu cu Mihai Morar”. Acesta a vorbit despre afecțiunile tot mai prezente ale acestui secol: cancerul, diabetul și hipertensiunea.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Feriți-vă de stres”  

Ciurea este de părere că acestea se declanșează când există o stare de supărare, de nervi sau depresie. De asemenea, specialistul ne recomandă să ne ferim de stres.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Prin genele din corpul uman se transmite tot, de la stră-stră-străbunicii noștri. Acolo sunt acumulate toate. Eu sunt sigur că am și gena cancerului, și gena hipertensiunii, și gena diabetului, dar n-am făcut niciuna dintre bolile astea.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Când se activează? Când intri într-o anumită stare: depresie, supărare, nervi. Atunci se activează, ca și cum un pianist ar apăsa pe o clapă. Și apare neoplazia (procesul patologic de formare a unui țesut tumoral – ).

Când apare neoplazia cel mai frecvent? La stres. „La stres. Feriți-vă de stres! Stresul provoacă cea mai mare dereglare în creier și în tot organismul„, a explicat profesorul Vlad Ciurea”.

„Autovindecarea nu trebuie exclusă” 

Neurochirurgul este convins că autovindecarea este posibilă și a dat exemplul unei paciente care a învins boala.

Autovindecarea nu trebuie exclusă. Am avut pacientă o măicuță, cu o boală cerebrală foarte gravă. Am operat-o pe creier, dar speranța de viață era de șase luni. A mai trăit cel puțin încă trei ani. A făcut doar această operație, nu a mai continuat cu altă operație, nici cu radioterapie.

A continuat cu rugăciuni și post, iar postul curăță organismul. Ea se ruga, celealte măicuțe din jurul ei se rugau pentru ea. Trei ani știu sigur că a mai trăit, nu știu ce s-a întâmplat după aceea. Dar pentru acei trei ani în plus a contat această capacitate mentală de autovindecare. Deci, în niciun caz, autovindecare nu trebuie îndepărtată”, a adăugat medicul. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191