„Niciodată nu se face asta”. Lidia Fecioru dezvăluie greșelile care îți alungă banii din casă

„Niciodată nu se face asta”. Lidia Fecioru dezvăluie greșelile care îți alungă banii din casă

Celebra bioenergoterapeut Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele mai întâlnite greșeli, care alungă banii din casă, atunci când facem curățenie. Mare atenție ce aruncați la gunoi!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Lidia Fecioru a vorbit, la Antena 3, energia banilor și cum putem ajunge la prosperitate, aplicând câteva reguli simple prin care păstrăm această energie în căminul nostru.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Într-o viață, omul strânge foarte multe lucruri. Deși noi trebuie să învățăm, că acum e modă de cumpărat de la second hand. Dacă vrem să scăpăm de ele, le dăm, pentru că sunt destui care nu le au. Și sunt lucruri bune, folosibile. Eu nu le arunc la gunoi, dar le pun, că știu că le ia femeia de serviciu. Orice, și o canapea, lucrurile astea nu le arunc așa afară.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

E foarte important să facem aceste lucruri pentru că ne dăm bogăția din casă, ne dăm informația, ne dăm venitul, ne dăm norocul la bani. Când le aruncăm, ne aruncăm norocul practic. Dacă le dăm cu drag nu e nicio problemă, că ne detașăm de ele. Dacă le aruncăm, ne aruncăm nouă norocul.

Noi când suntem prost dispuși facem curățenie. Cea mai mare greșeală. De multe ori când facem curățenie avem tendința, eh 10 bani, aruncă-i acolo.

Niciodată! Un bol, un locșor, unde păstrăm monede, chiar dacă nu e ea galbenă cum am vrea să fie, nu aruncă bănuții, niciodată!”, a spus Lidia Fecioru.

Banii aruncați pe jos pot aduce bogăție

Mai mult, Lidia Fecioru a povestit că de la o familie de evrei din Belgia a învățat „trucurile” care pot aduce bani în casă, chiar atunci când te aștepți mai puțin.

„Am fost acum câțiva ani în Belgia, la o familie de evrei. Și aveau monezi aruncate în toată casa, pe jos. Și toată casă era cu monede pe jos. Călcau pe bani. Și întradevăr, erau foarte bogați, dar călcau pe bani.

Le strângeau într-un colț, măturau, spălau, după care le înșirau înapoi. De la ei am învățat. Și am sub covor, în sufragerie, am aruncate monede și covorul e deasupra. Pe hol am un preș și las acolo bănuți. Am sub masă în bucătărie, că am masă de sticlă, și sub fața de masă am bancnote băgate. Sunt lucruri care atrag bunăstarea”, zice Lidia Fecioru.

Când nu e bine să faci curățenieâ

Totodată, Lidia Fecioru a mai dezvăluit și faptul că cea mai bună zi de făcut curățenie este vinerea, nu sâmbăta, atunci când face toată lumea. 

„Eu îi învăț pe toți, întâi să facă curat în hol. Să începi de la ușă. Să nu maturi spre ușă, să maturi înapoi. Să nu dai bogăția afară pe ușă. E foarte bine din ultima cameră, pentru că aduci bogăția în centrul casei.

Poate e bine să punem și lucruri de feng shui. Un pom al banilor, care ne ajută și la creativitate. Mai putem pune broască cu banul în gură, dar nu trebuie să o pui sus, trebuie să o lași jos.

E bine să facem întâi curățenie în colțul camerelor, că acolo se strânge tot ce e negativ. Întâi scoatem preșurile și patul îl facem la sfârșit.

Lunea e bine să nu facem curățenie. Joia și vinerea se spune că sunt zilele curățeniei. Nu sâmbăta”, mai spus Lidia Fecioru, pentru sursa menționată mai sus.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191