Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a vorbit despre Iulian Dumitrescu, candidat PNL la CJ Prahova, actualmente aflat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mită. Ciucă a recunoscut că întregul scandal i-a dăunat din punct de vedere a imaginii publice.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a analizat situația lui Iulian Dumitrescu, membru PNL și fost președinte al CJ Prahova, aflat sub control judiciar, fiind suspectat de corupție. Ciucă a precizat că nu poate exclude un membru din cadrul partidului, în lipsa unei condamnări.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pe baza pe baza unei unui control, unei decizii de control judiciar, nu putem să dăm afară un membru de partid. S-a autosuspendat din toate funcțiile de prim-vicepreședinte al partidului și de președinte al filialei și am înțeles că a apărut și o declarație că nu vrea să mai facă niciun fel de activitate publică.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Întrebat dacă scandalul politic generat de problemele legale ale lui Iulian Dumitrescu i-au afectat imaginea în ochii publicului, Ciucă a răspuns:

Da, mi-a dăunat, ca imagine”.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191