Nicoleta Dragne, îngenuncheată de durere, la scurt timp după botezul fiului ei. A primit o veste cruntă: “Cancer în ultima fază” / FOTO

Nicoleta Dragne, îngenuncheată de durere, la scurt timp după botezul fiului ei. A primit o veste cruntă: “Cancer în ultima fază” / FOTO

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Nicoleta Dragne și-a botezat cel de-al doilea fiu, iar petrecerea care a urmat după slujba de creștinare a fost una de vis, organizată într-un local superb, la care au participat artiști de renume și oamenii dragi familiei ei. La scurt timp după fericitul eveniment, potrivit dezvăluirilor făcute chiar de ea, fosta ispită a primelor sezoane de la „Insula Iubirii” a primit o veste care a îngenuncheat-o.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Nicoleta Dragne trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Potrivit dezvăluirilor făcute chiar de ea, prin intermediul unui mesaj făcut public pe pagina personală, prin intermediul rețelelor de socializare, la scurt timp după ce și-a botezat fiul cel mic, fosta ispită a primelor sezoane de la „Insula Iubirii”, a primit o veste cumplită.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Nicoleta Dragne este una dintre persoanele publice de la noi care obișnuiește să aibă activitate zilnică în mediul online însă, în ultima perioadă, blondina a cam lipsit de pe rețelele de socializare. În urmă cu puțin timp, Nicoleta Dragne a vorbit despre motivul pentru care nu a mai fost activă în mediul online.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191