Nicoleta Luciu a ajuns piele și os, după ce a slăbit peste 15 kilograme. Cu greu o mai recunoști! FOTO

Nicoleta Luciu a ajuns piele și os, după ce a slăbit peste 15 kilograme. Cu greu o mai recunoști! FOTO

Ani de-a rândul a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, titulatură pe care o păstrează și în prezent. Nicoleta Luciu pare de nerecunoscut, după ce a slăbit peste 15 kilograme în mai puțin de 3 luni.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Astăzi, actrița care a jucat în „Inimă de Țigan”, „Regina” și „Lacrimi de Iubire” și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind vârsta de 43 de ani. Sora ei, Luciana, a postat o fotografie în social media, urându-i un călduros la mulți ani. Fanii au rămas șocați însă de transformarea radicală a Nicoletei, care este mult mai slabă față de cum o știau înainte.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Nicoleta Luciu, apariție neașteptată de ziua ei  

În ciuda succesului de care avea parte, Nicoleta Luciu a decis în urmă cu mai mulți ani să se retragă din lumina reflectoarelor și să se mute la Miercurea-Ciuc, pentru a se dedica familiei sale. În ultimele luni însă, vedeta a început să apară mai des în social media, dar nu oricum, ci cu schimbări de un mare impact.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Secretele care o ajută pe actriță să se mențină într-o formă de zile mari

În trecut, în cadrul unui interviu mai vechi, Nicoleta Liviu enumera trucurile la care apelează pentru a-și menține frumusețea.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191