Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cântărețul a fost înconjurat mereu de femei frumoase, a mai avut în trecut o relație de lungă durată cu Nicoleta Luciu. Deși toată lumea se aștepta să bată clopote de nuntă, relația s-a rupt la fel de brusc.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

În 2005, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu puneau punct unei relații de opt ani, care părea să ducă spre altar. Anunțul despărțirii avea să ia pe toată lumea prin surprindere, cei doi nelăsând să se întrevadă că ar fi probleme între ei.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

La momentul respectiv, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a ieșit să comenteze în vreun fel decizia luată. Asta până în 2009, când Nicoleta a rupt tăcerea și a hotărât să facă lumină.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aș fi putut face, el era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță care mă făcea și pe mine să mă simt geloasă.Dar atunci nu știam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbații lor, indiferent de ce le-au făcut. Așa credeam și eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer și trebuia să rămân toată viața cu el”, a declarat Nicoleta, la vremea respectivă pentru TABU .

Ulterior, și Dinu Maxer avea să confirme faptul că era gelos și nu se împăca prea bine cu ideea că iubita sa juca în telenovele.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…) Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, spunea acesta conform kfetele.ro.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191