Niculina Stoican a avut „interzis” în muzică, din partea mamei: „N-am înțeles-o niciodată”

Niculina Stoican a avut „interzis” în muzică, din partea mamei: „N-am înțeles-o niciodată”

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Însă în ciuda faimei de care se bucură printre români, cât și a relației strânse pe care o ara cu mama ei, există un detaliu din trecutul artistei care surprinde mereu lumea: Niculina Stoican nu a fost niciodată susținută în cariera muzicală de către mama ei!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Atunci când vine vorba despre muzica populară românească, Niculina Stoican este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, ea și sora ei au fost crescute de către mama lor, Angelica Stoican.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Un detaliu care uimește mereu românii este faptul că, în ciuda relației strânse pe care cele două o au cu mama lor, Angelica Stoican nu le-a susținut niciodată în încercarea lor de a dobândi o carieră muzicală! Iar motivul a fost, se pare, expriența pe care aceasta a avut-o pe parcursul propriei cariere muzicale.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Se pare că motivul pentru care Angelica Stoican nu a dorit ca felete ei să devină cântărețe a fost faptul că ea însăși, de-a lunul anilor, a trecut prin nenumărate momente dificile în această carieră. Din acest motiv, Angelica Stoican nu a dorit ca și fetele ei să sufere la fel cum a suferit ea.

„Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei.

Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a mărturisit artista, conform sursei citate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191