”Nimeni nu le-a salvat”. Mama uneia dintre româncele moarte în viiturile din Italia, declarații șocante! Fetele au fost îmbrăcate în rochie de mireasă și depuse la capelă

”Nimeni nu le-a salvat”. Mama uneia dintre româncele moarte în viiturile din Italia, declarații șocante! Fetele au fost îmbrăcate în rochie de mireasă și depuse la capelă

Cele două românce care au murit în viiturile din Italia au fost îmbrăcate în rochie de mireasă și depuse la capelă. Trupurile lor neînsuflețite urmează să fie aduse în România. Mama uneia dintre fete a făcut declarații șocante și este revoltată că nimeni nu ar fi sărit în ajutorul lor, când au avut nevoie.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Două românce au murit în Italia, după o furtună foarte puternică. Fetele, alături de un alt român, au fost luate de râul Natisone, iar trupurile lor au fost găsite după multe căutări.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Trupul românului este încă de negăsit și căutat de salvatori. Cele două urmează să fie conduse pe ultimul drum de familie și prietenii lor.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Mama uneia dintre româncele moarte în Italia a făcut declarații dureroase

Înainte de tragedie, cei trei români au fost filmați în timp ce stăteau îmbrățișați și încercau să se salveze unul pe celălalt din cauza viiturilor.

Imaginile au făcut înconjurul Internetului au impresionat pe toată lumea. La polul opus se află mama Patriziei, una dintre româncele moarte. Femeia a reacționat dur, spunând că nimeni nu i-a ajutat, ci au ale doar sa filmeze incidentul.

Mama fetei urmează să își conducă fata pe ultimul drum și este îndurerată de pierderea ei. Femeia a spus că cei trei tineri puteau fi salvați, însă nimeni nu a făcut acest lucru. În schimb, au ales să filmeze ceea ce se întâmplă.

Urmează o anchetă după tragedie

Moartea celor două românce în Italia a ridicat multe semne de întrebare, căci se ia în calcul și posibilitatea ca ele să fi avut șanse de supraviețuire. Urmează o anchetă cu privire la modul în care au acționat salvatorii în momentul în care au ajuns acolo și dacă elicopterul a întârziat sau nu.

Oamenii legii din Italia nu au motive de îngrijorare din acest punct de vedere, nici dubii că lucrurile nu ar fi decurs așa cum ar fi trebuit, dar și-au propus să facă toate cercetările care se impun într-o astfel de situație.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191