Noi imagini de la nunta Anei Baniciu. Cântăreața și Edy Kovacs au avut o petrecere perfectă: ”A fost cea mai tare…” / FOTO

Noi imagini de la nunta Anei Baniciu. Cântăreața și Edy Kovacs au avut o petrecere perfectă: ”A fost cea mai tare…” / FOTO

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit soț și soție, iar cei doi au avut parte de o nuntă perfectă, exact așa cum și-au dorit. La nunta lor au participat nume mari din showbiz-ul românesc, iar imaginile de la marele eveniment sunt desprinse din basme. Ana Baniciu a transmis un nou mesaj emoționant după nuntă.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

După multe pregătiri, stres și nopți nedormite, cântăreața și soțul ei s-au distrat până dimineața la nunta lor. Ana Baniciu a avut parte de un eveniment perfect, alături de oamenii dragii din viața celor doi.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Acest eveniment important a fost împărtășit și cu fanii de pe rețelele de socializare, care au privit cu atenție toate imaginile de vis de la petrecere.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Noi imagini de la nunta Anei Baniciu și a lui Edy Kovacs

Ana Baniciu radiază de fericire în brațele lui Edy Kovacs, iar relația lor merge din ce în ce mai bine. După o lungă perioadă de iubire necondiționată, cei doi și-au jurat dragostea veșnică în fața lui Dumnezeu și a apropiaților, care au fost alături de ei la cel mai important eveniment al vieții lor.

În trecut, cântăreața a declarat că va fi o nuntă atipică și diferită față de cele tradiționale, iar evenimentul a fost exact așa cum și-a dorit.

Ana Baniciu a spus că nunta ei a fost cea mai frumoasă petrecere la care a fost vreodată, iar pentru acest lucru le-a mulțumit celor care au fost alături de ea și soțul ei în cea mai frumoasă zi a vieții lor.

”ăsătoriți și fericiți. A fost cea mai tare petrecere la care am fost vreodată! Mulțumim tuturor celor prezenți și celor care s-au gândit la noi cu bucurie”, a scris Ana Banciu pe Instagram.

Cântăreața a făcut primele declarații

Ana Baniciu și Edy Kovacs au pus la punct fiecare detaliu, astfel încât să aibă parte de un eveniment așa cum au visat.

De la rochia superbă pe care a purtat-o, la dansul mirilor cu care au făcut senzație, totul a fost la superlativ. Acest lucru a fost confirmat și de Ana Baniciu, care a făcut primele declarații.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191