Noi infomaţii în cazul afaceristului din Sibiu legat de hoţi şi băgat în comă, în propria casă

Noi infomaţii în cazul afaceristului din Sibiu legat de hoţi şi băgat în comă, în propria casă

Apar noi informaţii în cazul omului de afaceri din Sibiu bătut crunt şi jefuit de mai mulţi indivizi care au intrat noaptea peste el în casă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În urma incidentului rupt din filmele de groază, bărbatul a fost transportat în comă profundă la spital, unde este intubat, după ce agresorii, care nu au fost încă prinşi, l-au legat şi l-au bătut până a rămas inconştient.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Mai exact totul s-a întâmplat când cei trei bărbați care purtau cagule și aveau un pistol au pătruns în locuința omului de afaceri pe un geam deschis.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Pe proprietar l-au legat și bătut cu bestialitate până l-au lăsat inconștient, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, enervați că nu găsesc nici un obiect de valoare.Alarma la 112 a fost dată de iubita bărbatului care a reușit să se ascundă într-un dulap după ce tâlharii au pătruns în casa omului de afaceri. Pacientul se află în continuare în stare foarte gravă, inconștient, intubat, ventilat mecanic, internat în cadrul Secției de Terapie Intensivă.

Hoții au reușit să plece cu câteva ceasuri și bijuterii de lux, iar polițiștii nu au reușit încă să îi prindă. Bărbatul agresat și jefuit deține o companie care produce piese pentru industria auto. Locuința lui din Sibiu este evaluată la o jumătate de milion de euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191