Noi informații despre tânăra bătută crunt în Centrul Vechi din Capitală. Agresorii, de negăsit

Noi informații despre tânăra bătută crunt în Centrul Vechi din Capitală. Agresorii, de negăsit

Tânăra de 25 de ani desfigurată în Centrul Vechi a avut mare noroc că a supraviețuit, spun medicii care i-au evaluat rănile suferite în timpul atacului. Fata a fost bătută crunt în noaptea de sâmbătă spre duminică și abandonată în scara unui bloc din Centrul Vechi. La momentul sosirii echipajului medical tânăra era în stare de șoc și nu a putut să comunice nimic despre incident. Acum, ea se află internată în secția de Neurochirurgie.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Tânăra bătută își revine

Starea femeii găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi este stabilă, iar aceasta va rămâne internată câteva zile, pentru investigaţii suplimentare şi tratament, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Potrivit unor surse medicale, citate de Agerpres, femeia nu a necesitat intervenţii chirurgicale şi este internată pe Secţia de Neurochirurgie.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie zace într-o baltă de sânge în scara unui bloc.

Oamenii legii s-au deplasat, de urgenţă, la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi. La rândul lor au cerut în ajutor un echipaj medical.

O ambulanță sosită imediat a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor informații de la fața locului, fata ar fi strigat după ajutor în timp ce era atacată și ar fi fost auzită de locatarii din zonă, dar nimeni nu a intervenit. S-a întâmplat în jurul orei în noaptea de sâmbătă spre duminică. Serviciul Unic de Urgență 112, ar fi fost apelat abia după ce agresorii și-au abandonat victima și au fugit.

Agresorii, de negăsit

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii.

Polițiștii încearcă să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui momentele premergătoare atacului.

Potrivit primelor informații, polițiștii bănuiesc că fata de 25 de ani a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191