Noua achiziție a Deliei Matache i-a șocat pe internauți. Și-a cumpărat încălțările cu care Maluma și-a oripilat fanii

Noua achiziție a Deliei Matache i-a șocat pe internauți. Și-a cumpărat încălțările cu care Maluma și-a oripilat fanii

Cu câteva luni în urmă, celebrul cântăreț Maluma ajunsese de râsul internetului după ce s-a afișat cu celebrele Big Red Boots, doar că în varianta galbenă, care fac parte din noua colecție a brandului MSCHF (un colectiv de artă cu sediul în Brooklyn) în colaborare cu Paris Hilton. Surpriză! Și Delia, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, și-a achiziționat aceleași încălțări!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Delia a atras din nou atenția internauților cu noua ei achiziție! Delia Matache este, dincolo de o artistă talentată și personaj de televiziune extrem de apreciat, o femeie foarte cochetă, care ține foarte mult ca aparițiile sale să fie impecabile. Și, de cele mai multe ori, chiar sunt. Însă, câteodată uimește pe toată lumea cu ținutele sale ieșite din comun.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Iar de data aceasta, cântăreața i-a uimit pe fani când a publicat imagini cu ea pe pagina ei personală de Instagram cu noile ei încălțări. Mai exact, Delia și-a achiziționat celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă, din noua colecție a brandului MSCHF în colaborare cu Paris Hilton. Sunt cizmele care au creat isterie pe rețelele de socializare când au fost lansate și cele cu care celebrul Maluma și-a oripilat fanii.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

De altfel, Maluma a fost și primul care a cumpărat varianta pe galben a „cizmelor de desene animate pentru o lume 3D cool”, și a publicat mai multe imagini în care era încălțat cu cizmele uriașe de cauciuc. Prețul acestor încălțări este undeva pe la 450 de dolari. Și chiar dacă fac vâlvă printre vedete, internauții nu sunt așa fascinați de încălțări.

Spre exemplu, fanii Deliei au lăsat câteva comentarii în care și-au exprimat dezgustul: „Luptă împotriva poluări și pentru mediu și ea se încalță cu 10 kile de cauciuc pe un picior. Când văd lucrurile astea, îmi vine să rămân în Spania și să nu mă mai întorc niciodată în țară”, „Numai Delia putea purta așa ceva”, „Când îți ia maică-ta cizme să îți fie bune și la anu”, „Curiozitatea mea e dacă le porți cu șosete sau fără”, „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191