Noua capcană pentru românii care merg în concediu în Bulgaria: „Au mai fost oprite și alte mașini de România”

Noua capcană pentru românii care merg în concediu în Bulgaria: „Au mai fost oprite și alte mașini de România”

Indiferent dacă am observat asta personal, sau doar am citit despre acest subiect prin presă, probabil că cei mai mulți dintre noi știu deja că prețul unei vacanțe a explodat de-a dreptul în această vară. Turiștii au fost nevoiți să plătească sume din ce în ce mai mari, fie pentru cazare, sau la restaurantele la care au mers. Iar cum sezonul estival se apropie de final, cursa pentru profit este mai intensă ca oricând.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Poate că am observat asta pe propria piele, sau doar am citit despre acest subiect prin presă. Indiferent de modul în care am ajuns la curent cu această situație, probabil că cei mai mulți dintre noi știu deja că prețul unei vacanțe, atât în țară cât și dincolo de hotare, a explodat, în această vară. Turiștii au fost nevoiți să plătească sume din ce în ce mai mari, fie pentru cazare, sau la restaurantele la care au mers. Iar cum sezonul estival se apropie de final, cursa pentru profit este mai intensă ca oricând.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevă, cel mai recent „truc” vine din Bulgaria, iar o româncă avertizează toți turiștii care tranzitează această țară să aibă grijă. Se pare că autoritățile i-au vândut vinieta cu perioada de valabilitate greșită, iar femeia a fost nevoită să plătească amendă.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„În intervalul am tranzitat Bulgaria către Istanbul cu ieșire din România pe la Ruse. Cumpărat vinieta pe la Ruse din parcarea de unde cumpără toată lumea, din rond. La un control al poliției bulgare în apropiere de Veliko Tarnovo (fiind din nou în tranzit prin Bulgaria, de dată această spre Grecia) am constatat că pe bon a fost trecut un alt interval de valabilitate, altul decât săptămâna (pe bon perioada de valabilitate este – se vede foarte vag în acest moment).

Bineînțeles că am primit amendă. Norocul nostru a fost că am putut demonstra cu bonul achitat că am cumpărat-o pe 11 august, astfel am fi luat o amendă mult mai mare. Lângă noi au mai fost oprite și alte mașini de România cu aceeași problemă, similară. Vinieta plătită, perioada de valabilitate alta decât cea care ar fi trebuit să fie”, a scris femeia.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191