Noua iubită a lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui, însă reacția Deei nu a întârziat: „A apărut în diferite situații de familie”

Noua iubită a lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui, însă reacția Deei nu a întârziat: „A apărut în diferite situații de familie”

Noua iubită a lui Dinu Maxer s-a apropiat deja de copiii pe care acesta îi are cu fost sa soție, Deea Maxer, cea care a oferit și o reacție după de Magdalena Chihaia s-a fotografiat cu micuții. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate după 14 ani de căsătorie. Ambii și-au refăcut viața cu persoanele alături de care speră că vor fi până la adânci bătrâneți, și pe care deja de introduc în viețile copiilor lor. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Deea Maxer: „Este absolut perfect”

După despărțirea de Dinu, Deea și-a refăcut viața în brațele lui Robert Drilea. În cel mai recent interviu pe care l-a oferit presei, frumoasa brunetă a vorbit atât despre Magdalena Chihaia, cât și despre planurile de viitor pe care le are alături de bărbatul cu care își împarte viața. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

A reacționat într-un fel discret și elegant atunci când a fost întrebată ce părere are despre faptul că iubita fostului ei s-a fotografiat cu copiii lor. Deea Maxer nu a fost deloc deranjată, dimpotrivă, este fericită atât timp cât micuții se înțeleg și cu Robert, și cu Magdalena.

„Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer, potrivit  

Deea Maxer încă mai speră în căsătorie 

Ea și Robert Drilea formează un cuplu de zile mari. Se iubesc cu patos și au planuri de viitor împreună, astfel că fosta lui Dinu nu exclude o posibilă căsătorie.

„Păi ce, vrei să mă cer singură?! Dar eu cred în iubire, căsătorie, cuplu veșnic, până la adânci bătrâneți. Încă am această credință. Nu știu dacă mă mărit. Dacă iubirea va fi la fel, cu patos, și voi fi cerută, s-ar putea să vă surprind și să accept.”, a mai spus Deea Maxer, conform sursei amintite. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191