„Nu a încetinit, nu s-a oprit, nimic! Se vede şi pe filmare”. Accident teribil cu 16 victime, în Mureș, după manevra inconștientă a unui șofer de 19 ani

„Nu a încetinit, nu s-a oprit, nimic! Se vede şi pe filmare”. Accident teribil cu 16 victime, în Mureș, după manevra inconștientă a unui șofer de 19 ani

Accidentul teribil s-a petrecut în localitatea Band, din judeţul Mureş. Microbuzul circula regulamentar, când la un moment s-a lovit violent de o maşină care ieşea de pe un drum lăturalnic fără să asigure. În urma impactului maşina a fost proiectată în gardul unei case. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Șofer microbuz: Veneam regulamentar de la Targu Mureş spre Sărmaşu şi din partea dreaptă mi-a ieşit cu viteză, nu s-a asigurat şi l-am lovit în plin. Eu nu avem viteză, domnul cum am văzut cam avea, se vede şi pe filmare. Nici nu o încetinit, nu s-a oprit nimic.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Bărbat: Bine că nu a intrat în casă. A rupt gardul. A rupt gazul, a rupt gardul de tot. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

În urma impactului o ţeavă de gaz a fost avariată, existând pericolul producerii unei explozii.

Nagy Miklos – SVSU Band: Am auzit că sună gazul foarte tare. Am luat jos bornele prima dată ca să nu aibă maşinile curent şi am fugit repede. Am rupt o coadă de mătură, o cârpă şi am oprit gazul.

Şoferul autoutilitarei a fost transportat în stare gravă la spital împreună cu o femeie însărcinată şi un băieţel de patru ani. 

Colonel Porav Cristian ISU Mureș: Patru dintre victime au necesitat transportul la unitatea de primiri urgenţe. Au fost transportate de către o ambulanţă tip SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Maria Salața, UPU SMURD Târgu Mureș: Au fost aduşi în UPU trei pacienţi. Un pacient din maşină care a intrat în coliziune cu microbuzul şi care prezintă contuzii hemoragice la nivel cerebral, fracturi costale. Copilaşul este în afara oricărui pericol, nu are absolut nicio leziune, iar mama la fel nu are leziuni traumatice. 

Şoferul microbuzului a fost testat de poliţişti, însă acesta nu băuse. Tânărului care nu s-a asigurat când a vrut să iasă pe strada principală i se vor recolta probe biologice. Oricum, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dacă rezultatele vor arăta că a fost şi băut, va fi cercetat şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191