Nu doar că nu intrăm în Schengen, dar ne ÎNCHID cu GARDURI ANTI-MISTREȚI!

Nu doar că nu intrăm în Schengen, dar ne ÎNCHID cu GARDURI ANTI-MISTREȚI!

Umilința ținerii în afara Spațiului Schengen va continua! La fel ca și ”cearta” celor ”două Palate”, de unde vin deja tradiționalele semnale unul ”hăis” și altul ”cea” cu privire la decuplarea de Bulgaria. Dar, mai ales, ”pas cu pas” cu creșterea AUR în sondajele tot mai eurosceptice.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Așa că NU VOM INTRA ÎN SPAȚIUL SCHENGEN! Nici cu aeroporturile, nici cu milogelile diplomatice sau cu amenințările economice! Numai că, ghinion, aceasta nu este nici pe departe cea mai proastă veste pe care iată că astfel o primesc și beneficiarii legali de la structurile contrainformative. Cele care avertizează că Ungaria, Bulgaria și până și extracomunitara Serbia sunt pregătite să ridice garduri metalice la frontierele gata să cedeze în fața noului val migraționist care se anunță!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Ungaria nu mai rezistă mult!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Guvernul Orban cel puțin nu a făcut niciodată vreun mare secret din faptul că, în ciuda intereselor economico – financiare și de politică externă ale Budapestei, nu se va codi să securizeze frontiera româno – ungară. Dar doar dacă ”ingratitudinea” Comisiei Europene va obliga Ungaria să construiască un gard metalic anti – migrație.

Proiect asumat încă din urmă cu mulți ani. Atunci când Janos Lazar, chiar șeful de Cabinet al premierului Viktor Orban recunoștea public că ” Guvernul Ungariei are un plan pentru construirea unui gard metalic la frontiera cu România, dacă va fi necesar. Aceasta va fi o măsură de ultim resort, dar suntem pregătiți și avem capacitatea de a ridica un nou gard metalic într-un interval scurt”.

Între timp, Ungaria consolidează gardul construit la frontiera ”inexistentă” scriptic cu noua membră Croația. Dar mai ales extinde și întărește gardul metalic de la frontiera cu Serbia. Și aceasta chiar în ciuda nivelului de colaborare fără precedent existent între conducerile suveraniste de la Budapesta și Belgrad. Dar uite că, în ciuda detașării pe frontiera comună a impresionante forțe militare, ci nu doar cele polițienești de ordine, deja granița este luată cu asalt de grupări paramilitare de traficanți de carne vie.

Și cum mai-marii de la butoanele Comisiei Europene nu se sfiesc să acuze acum această ”gaură neagră” de la frontiera Ungariei, ministrul de Externe de la Budapesta a răspuns așa cum o cer mai bine interesele poporului maghiar. Astfel că, la doar câteva zile după ce a asigurat că Ungaria sprijină ”până în ultima clipă” eforturile României de accedere în Spațiul Schengen, același Peter Szijjarto a avut grijă ”să se știe că se știe” că poate relua în orice clipă proiectul său de securizare. Cel de construire a unui dublu gard metalic pe un segment inițial de 70 de kilometri al frontierei cu România, în contextul în care există informații că migranții extracomunitari s-ar putea infiltra pe la capătul barierei construite la granița ungaro – sârbă. Cel care se termină în zona localității ungare Kubekhaza, situată la frontiera cu Serbia și România. Astfel că un nou gard metalic va putea fi construit dincolo de râul Mureș, dacă România continuă să o țină ”langa” că ”moare de gât” cu Bulgaria, dar în afara Schengen!

Pe canalele diplomatice alternative, ofițerii de legătură unguri anunțând deja că Ministerul de Externe de la Budapesta este gata să reia proiectul construcției unui gard metalic de la punctul frontierei dintre Ungaria – Serbia și România și să continue pe o distanță rezonabilă, de cel puțin câțiva kilometri, dacă presiunea migrației se mută pe ruta României”. Adică exact așa cum a acuzat Viena!

 

Se știe sârma!

Ce este drept, s-au cam săturat și politicienii austrieci să își tot răcească gura anunțând că se vor opune intrării României în Spațiul Schengen. Așa că s-au apucat d e”mângâiat pe ceafă” conducerea politică de la Sofia!

 

Cea care, după cum reiese din aeroportul contrainformativ intrat în posesia noastră, nu ar face chiar un cap de țară din amânarea intrării în Spațiul Schengen. Mai ales că aceasta înseamnă miliarde de euro intrate anual direct în sistemul piramidal creat pe baza vămilor bulgare. Acolo unde, mai ales ”pe felia” cu Turcia, orice român care nu are pregătiți cei 20 de euro în pașaport devine instant un ”suspect” ținut cu orele la controale suplimentare!

 

Mai mult decât atât, Sofia ar fi gata să construiască, pe banii Comisiei Europene și un impresionant gard metalic anti – migrație la granița cu Turcia. Ceea ce a produs frisoane de plăcere la Viena!

 

De ce? Nu doar pentru că astfel s-ar opri ”tsunami”-ul migraționist care oricum trece prin Croația. Și mai ales prin mările unde patrulează mai multe vase ale ONG-urilor soroșiste, decât ale Polițiilor de Frontieră.

 

Ci pentru că două firme austriece sunt deja date ca și câștigătoare ale construirii unui gard mai ceva ca al lui Trump! Unul care necesită fonduri – europene! – uriașe nu doar pentru construcție, dar și pentru asigurarea mentenanței!

 

Astfel că, dacă România nu va intra în Schengen este și pentru că trebuie construit gardul bulgaro – turc de către cele două firme austriece sprijinite de partenerii lor germani! Mai ales că acestea au apucat deja să și arvunească sârma ghimpată necesară. Una model ”Bruno”… Asta doar așa, să se știe că se știe, cel puțin deocamdată…

 

Pe pariu că dă pesta în porcii noștri?

Însă autoritățile bulgare sunt gata să treacă și la ”next level” al planului de a intra, cu orice preț, în grațiile Cancelariei austriece. Astfel că există ”suspiciuni rezonabile” din punct de vedere contrainformativ că este gata să explodeze – cel puțin în presa occidentală – o epidemie de pestă porcină în România.

 

Bulgaria fiind gata ca, de teama potențialilor ” mistreți infestați cu pestă porcină” care ar putea trece ”felia”, să construiască un gard și la frontiera cu România! Dar unul ”anti – mistreți”!

 

Și chiar nu este de râs! Mai ales că ”frații bulgari” – cei pe care nu i-am lăsat să nu intre în Schengen! – și-au făcut deja mâna cu construcția, în doar trei săptămâni, a unui gard similar, tot anti – mistreți, între Silistra și Vama Veche. Unul care nu urmează să fie doar consolidat. Dar și extins…

 

Astfel că, în timp ce neputincioasa clasă politică de la București chiar se crede în stare să impună intrarea în Schengen, românii urmează să fie înconjurați cu garduri metalice! Dinspre Ungaria! Dinspre Serbia! Dinspre Bulgaria! România riscând să devină un uriaș ”țarc anti – mistreți”! O rușinoasă ”Fâșie” a Uniunii Europene!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191