„Nu o să-i iubească nimeni”. Mesajul cumplit al mamei care și-a aruncat copiii de la fereastră

„Nu o să-i iubească nimeni”. Mesajul cumplit al mamei care și-a aruncat copiii de la fereastră

Femeia care a șocat întreaga țară cu gestul ei de a-și arunca propriii copii de la fereastra unui hotel este o tânără care se afișa pe rețelele sociale alături de copiii ei, zâmbitoare și mândră de micuții ei. Dintr-un mesaj, pe care l-a scris și l-a expediat cu puțin timp înainte de tragedie tatălui copiilor, reiese că femeia trăia o dramă și că a luat decizia să își omoare copiii pentru că nu ar fi fost iubiți de nimeni. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„Sper să fii fericit fără noi”

Pe rețelele sociale Lorela apare zâmbitoare alături de copiii ei mici. Totuși, se pare că era chinuită de sentimente de regret în ce îl privește pe tatăl micuților. Cei doi ar fi divorțat recent.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În noaptea fatidică, dumincă spre luni, ea i-a expediat bărbatului un mesaj tulburător în care îi transmite „Sper să fii fericit fără noi”, iar la final îi spune „Adio!”

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

”Mulțumesc ca m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îți doresc ca toți banii pe care o să îi ai de acum, să îi păstrezi să-ți pui pe pipet… că niciodată nu ți-au ajuns.

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă… atât.

Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper sa fii fericit fară noi, adio. Eu am încercat sa fac totul pentru voi, (tu, mama, tata și etc, etc).

Am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele, să aibă toți și voi toți m-ați luat de fraieră…”, este mesajul femeii trimis tatălui copiilor cu puțin timp înainte de a-și arunca copiii pe fereastră.

Mama posta tot timpul poze cu copii ei pe Facebook

Lorela, o mămică tânără, are un cont pe rețeaua socială Facebook unde era foarte activă. Cel mai des apărea în fotografii alături de copiii ei mici și părea o mamă dedicată.

Printre fotografiile postate sunt poze inclusiv cu fostul soț, tatăl copiilor, de care divorțase recenty, iar acest lucru i-ar fi declanșat o depresie. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191