„Nu pot să zic nimic. Sunt terminat”. Dezastrul de pe A1 a îndoliat cinci familii din Argeș. Un al șasea muncitor trebuia să fie și el în microbuzul strivit de TIR-uri, la Ciorogârla

„Nu pot să zic nimic. Sunt terminat”. Dezastrul de pe A1 a îndoliat cinci familii din Argeș. Un al șasea muncitor trebuia să fie și el în microbuzul strivit de TIR-uri, la Ciorogârla

Ora 8 dimineața, sensul de mers dinspre Piteşti spre Bucureşti.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Pe imaginile surprinse de un şofer care circula dinspre Capitală se vede un tir care ar staţiona pe prima bandă, iar în faţa cabinei apare în mod inexplicabil un bărbat care face câţiva paşi. Poliţia va stabili cine este şi ce căuta acolo. În spatele camionului, la mică distanţă, imaginile arată o dubiţă, iar în ea se aflau cinci muncitori. Câteva momente mai târziu, din spate, o altă maşină de mare tonaj vine cu viteză şi îi izbeşte în plin. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Accident devastator pe A1. Din duba strivită de TIR n-a mai rămas nimic

Ce nu se vede este că între cele două vehicule mai era un şofer. Acesta este primul lovit de TIR şi apoi este aruncat pe banda de urgență. Scapă cu viaţă, la fel şi conducătorii auto ale celor două tiruri. Iniţial, poliţiştii ajunşi la faţa locului cred că nu sunt victime. Îşi dau seama însă că lucrurile nu stau deloc aşa. Muncitorii sunt pur şi simplu striviţi între resturile dubei. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Bogdan Dinu, reporter Observator: Ca să vă dați seama de proporțiile dezastrului, aceasta era mașina în care se aflau victimele. N-a mai rămas nimic din epavă, decât fiare contorsionate. Oamenii n-au avut nicio șansă.

Pompierilor le-a luat câteva zeci de minute să își dea seama câte victime sunt, de fapt. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Pompierii au avut nevoie de cinci echipaje de descarcerare pentru a putea ajunge la mașina prinsă între cele două TIR-uri.

Tragedia din Ciorogârla a îndoliat cnci familii din Argeș

Și un elicopter SMURD a ajuns la fața locului. L-a transportat la Spitalul Floreasca pe şoferul mașinii proiectate pe banda de urgență, un bărbat de 36 de ani. Scenele terifiante i-au șocat inclusiv pe criminaliști. Cei cinci muncitori veneau din Bascov în București, la o școală de aviație, pentru a lucra la un simulator de zbor.

Vestea tragediei a căzut ca un trăsnet peste localnicii din comuna argeșeană.

Localnic: Nu pot să zic nimic. Sunt terminat.

Reporter: Când l-ați văzut ultima dată pe George?

Localnic: Azi dimineață…Ne-a salutat, cum făcea de fiecare dată…

Un al șasea muncitor trebuia să fie și el în microbuzul strivit de TIR-uri, la Ciorogârla

Ca prin minune, un coleg de-al victimelor a aflat dimineață că trebuie să rămână în localitate. Asta l-a salvat de la moarte.

Reporter: Ce v-a spus bă

Localnic: Aseară m-a sunat domnul director să nu mă duc, că am altă problemă Și trebuia să fiu și eu în mașină… Și plânge într-una. 

Directorul firmei nu a fost de găsit și nimeni altcineva din partea companiei nu a putut să ofere detalii.

Reprezentant firmă construcții: N-am ce să vă nu este nimeni aici, momentan care să vă răspundă la întrebări.

Șoferul de TIR vinovat ar fi fost orbit de soare

În fața anchetatorilor, șoferul vinovat a spus că ar fi fost orbit de soare și că ar fi văzut mult prea târziu mașinile. 

Reporter: Ne spuneți și nouă ce s-a întâmplat?

Reprezentant firmă transport: Nu știm nimic, noi am venit să luăm mașina.

Polițiștii de la Autostrăzi au declanșat o anchetă.

Anne Ciolcă, Poliția Ilfov:Efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, dar și cu cel drugtest. În ambele cazuri, rezultatele au fost negative. Timp de mai bine de șase ore, traficul a fost blocat pe sensul către București. Șoferii au fost dirijați pe rutele alternative. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191