Nu totul ține de genă! Vrei să te răsfeți, trebuie să muncești înainte! Cum a fost surprins fiul unui artist celebru / PAPARAZZI

Nu totul ține de genă! Vrei să te răsfeți, trebuie să muncești înainte! Cum a fost surprins fiul unui artist celebru / PAPARAZZI

Nu totul ține de genă! Vrei să te răsfeți, trebuie să muncești înainte! De ce spunem asta? Ei bine, avem imagini de senzație cu fiul unui celebru artist din România. Iată cum a fost surprins băiatul faimosului cântăreț de paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din România!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Fiul unui celebru artist din România știe că nu totul ține de genă. Atunci când vrea să se răsfețe, tânărul muncește din greu. Iată cum l-au surprins paparazzii noștri pe băiatul faimosului cântăreț, dar și despre cine este vorba mai exact!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Nu totul ține de genă! Vrei să te răsfeți, trebuie să muncești înainte

Paparazzii celui mai taresite de știri mondene din țara noastră, , sunt zilnic pe „urmele” vedetelor din România și le surprind pe acestea în ipostaze rare și de senzație. De această dată, în atenția camerelor de filmat a fost nimeni altul decât băiatul lui Ștefan Bănică

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Radu Ștefan Bănică a fost surprins recent demonstrând că succesul nu vine fără efort. Tânărul a fost văzut la o sală de sport din București, unde a petrecut aproape o oră antrenându-se intens. La ieșire, el ținea încălțămintea sport în mâini, semn că și-a dat toată silința la exercițiile din sala de fitness.

După antrenamentul solicitant, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a plecat direct către un restaurant de lux din centrul Capitalei. Acolo, el și-a permis două ore de relaxare și răsfăț culinar, recompensându-se pentru efortul depus la sală. La ieșirea din restaurant, tânărul a fost văzut alergând spre mașină.

Întors acasă, Radu Ștefan Bănică și-a luat hainele din portbagajul autoturismului și a intrat rapid în blocul în care locuiește, pregătindu-se probabil pentru o seară liniștită.

Aceste imagini surprinse de paparazzii noștri arată că Radu Ștefan Bănică este conștient de faptul că efortul personal este esențial pentru a se menține în formă și pentru a-și permite momente de răsfăț. Băiatul celebrului artist știe foarte bine că nu totul ține de genă, astfel că muncește din greu.

Ștefan Bănică Jr., un bărbat care arată impecabil

Și tatăl lui Radu Ștefan Bănică, Ștefan Bănică Jr., este un bărbat care arată impecabil! Se pare că fiul artistului îi urmează exemplul și trage din greu de fiarele din sala de fitness, acolo unde se antrenează pentru a arăta excelent.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191