Nu vom mai putea să folosim Whatsapp! Regula intră în vigoare de luna viitoare – uite cine va fi afectat

Nu vom mai putea să folosim Whatsapp! Regula intră în vigoare de luna viitoare – uite cine va fi afectat

Începând de luna viitoare, mai multe modele de telefoane mai vechi nu vor mai putea utiliza aplicația WhatsApp. Dacă nu ești adeptul noii tehnologii e bine să știi dacă și mobilul tău se află în aceeași situație.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Așadar, aplicația care aparține META, nu va mai funcționa pe modelele care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atât al acesteia.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pe listă se regăsesc: iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Totodată, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicația în viitorul apropiat.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În cazul telefoanelor LG, modelele care devin incompatibile cu WhatsApp sunt:

LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II, LG Optimus F6.

Lor li se adaugă: LG embarks, LG Optimus L4 II Dual, LG Optimus F3, LG Optimus L4 II LG Optimus L2 II și LG Optimus F3Q.

La Huawei, aplicația nu va mai fi disponibilă pentru Huawei Ascend G74, Huawei Ascend Mate și Huawei Assign DZ, potrivit

Pe lângă toate funcţionalităţile pe care le-a lansat în ultimele luni, WhatsApp lucrează şi la un nou design, care va face aplicaţia să arate mai modernă, a anunțat, marți compania.

În ciuda faptului că este cea mai populară aplicaţie de comunicare, WhatsApp a rămas mult în urma concurenţei, atât din punctul de vedere al funcţionalităţi, cât şi al aspectului.

Dacă funcţionalitatea a fost uşor crescută în ultima vreme, prin numeroasele funcţii lansate, în ceea ce priveşte aspectul, aplicaţia a rămas neschimbată de foarte mulţi ani.

Se pare, însă, că cei de la WhatsApp sunt şi ei conştienţi de problemă şi lucrează la un nou design. Indicii despre acesta au fost descoperite în codul aplicaţiei beta de Android.

Viitoarea interfaţă nu schimbă fundamental aspectul aplicaţiei, dar o face să arate mai modern, cu elemente mai bine definite şi mai uşor accesibile.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191