Nuanțe de păr care ne îmbătrânesc. Iată culorile pe care ar fi bine să le evităm

Nuanțe de păr care ne îmbătrânesc. Iată culorile pe care ar fi bine să le evităm

Unele femei preferă să aleagă întotdeauna aceeași culoare pentru păr, însă, cu trecerea anilor, părul începe să-și piardă pigmentul, iar nuanțele care ni se potriveau la vârsta de 20 ani ar putea să nu ne mai avantajeze deloc. Iată care sunt nuanțele care ne îmbătrânesc mult mai mult decât firele albe.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Negru

Dacă aveți părul închis la culoare și vă place negru, trebuie să știți că după vârsta de 40 de ani acesta vă va arăta mai în vârstă. Negrul pare extrem de întunecat pe tenul femeilor, iar colorarea întunecată creează umbre, făcând liniile tale fine să pară mai adânci, astfel că, te face să pari mai bătrână. Ce poți face? Culorile deschise ne luminează chipul, întinerindu-ne, așa că poți alege o nuanță de ciocolată în locul celei negre.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Blond deschis

Am menționat mai sus că este bine să ne vopsim părul în culori deschise, deoarece ne întinerește, însă, părul prea deschis poate fi la fel de dăunător precum cel prea întunecat. O culoare mult prea luminoasă și mult prea evidențiatoare poate arăta veche și să te îmbătrânească. Încearcă să creezi un contrast între părul tău și piele, vopsindu-l un blond închis sau un blond mediu.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Cenușiu

Bineînțeles că părul cenușiu nu este cel mai potrivit atunci când înaintezi în vârstă, mai ales că te face să pari mai palidă și îți răcește imediat tenul. Pe lângă asta, părul tău va arăta mai subțire și  lipsit de strălucire. Așadar, renunță la nuanțele de gri și reintrodu culorile naturale, cum ar fi, din nou, un blond mediu sau un blond auriu.

Roșu

Tonurile focoase nu fac decât să accentueze și mai tare tenul palid. Deși îți pun în valoare ochii, tot te va face să pari mai bătrână. Nuanțele de roșu intens nu fac nicio favoare tenului tău. Și nu este nevoie să elimini de tot roșul dacă iubești această culoare, poți alege o nuanță de cupru pentru o strălucire naturală.

Culori excentrice

De la o anumită vârstă, nu mai putem apela la culorile curcubeului. În ciuda faptului că ai putea crede că folosind astfel de culori vei întoarce spatele bătrâneții, de fapt, ele te îmbătrânesc și mai mult. Poți alege, în schimb, un blond cu nuanțe de roz sau un blond cu aspect roșiatic, potrivit

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191