Nuntă cu ștaif! Gabriela Firea și-a căsătorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Nuntă cu ștaif! Gabriela Firea și-a căsătorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Gabriela Firea (51 de ani) a fost soacră mare sâmbătă,7octombrie. Fiul său cel mare, Tudor, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Eva. Petrecerea a avut loc într-un local de lux din Capitală. Printre invitați s-au numărat: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Tudor este fiul Gabrielei Firea din prima căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Fostul ministru, Gabriela Firea, și-a ținut mereu familia cât mai departe de ochii curioșilor. Sâmbătă, 7 octombrie, Tudor Firea (28 de ani) și aleasa inimii lui, Eva, au spus un „Da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

La petrecerea care a avut loc în salonul unui hotel de lux din Capitală, au fost invitate doar persoanele apropiate cuplului, dar și Gabrielei Firea, printre care s-au făcut remarcați: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de la Antena Stars.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Astăzi, Gabriela Firea este soacră mare! Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât de important! Felicitări”,a scris Mirela Vaida, pe Instagram, care a și cântat la nuntă.

Vaida a luat microfonul și i-a încântat pe cei prezenți cu o melodie din folclor inspirată din Moldova, zonă din care atât ea, cât și fostul ministru, se trag.

Gheorghe Nețoiu și partenera lui au fost nașii tânărului cuplu. Gabriela Firea a atras toate privirile. Soția lui Florentin Pandele a purtat o rochie elegantă, lungă, bleumarin, ce-i punea în evidență liniile corpului.

Tudor Firea a fost mereu o prezență discretă în lumea mondenă. Tânărul, în vârstă de 28 ani, nu și-a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor, rugându-și mama să nu posteze imagini de la nuntă. Crina Abrudan, una dintre invitate, a „scăpat”, însă, pe Instagram, o fotografie cu cei doi miri.

Aceștia și-au dorit pentru celebrarea cununiei lor civile un eveniment restrâns, iar nunta propriu-zisă, mai precis cununia religioasă, va avea loc anul viitor, în vară.

La 28 de ani, Tudor Firea se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan personal, cât și profesional. Gabriela Firea și fiul ei dețin împreună o afacere, mai exact o firmă de imobiliare, unde fostul ministru este acționar majoritar.

Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea, bărbatul cu care un băiat, Tudor, în perioada 1993–2010. Acesta s-a stins din viață în 2010, la vârsta de 54 de ani. 8 luni mai târziu, politiciana s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

Gabriela Firea a fost ministru al Familiei și Egalității de Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu, din 25 noiembrie 2021 până pe 14 iulie 2023.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191