Nunta momentului în lumea mondenă. What’s Up și iubita lui se căsătoresc în secret. Primele imagini de la eveniment / PAPARAZZI

Nunta momentului în lumea mondenă. What’s Up și iubita lui se căsătoresc în secret. Primele imagini de la eveniment / PAPARAZZI

Zi specială pentru What’s Up și iubita lui! Artistul și partenera lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi se căsătoresc departe de ochii curioșilor, iar vă ține la curent cu acest eveniment important din viața celor doi. Iată primele imagini de la nunta celor doi.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

What’s Up pare mai fericit ca niciodată de când și-a cunoscut actuala parteneră, care astăzi i-a devenit soție. Artistul a ales să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, asta pentru că doar familia și prietenii au știut că artistul și iubita lui vor să facă următorul pas.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

What’s și iubita lui, nuntă în secret. Primele imagini cu artistul și cea care i-a devenit soție

Astăzi, What’s Up și iubita lui s-au căsătorit, iar cei doi și-au făcut apariția la o biserică din Capitală, alături de prieteni și familie.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Înainte de a avea loc cununia religioasă, artistul a stat de vorbă cu invitații, iar după alte câteva minute, cei doi au intrat în biserică. Emoții mari nu au avut doar What’s Up și iubita lui, ci și părinții artistului, extrem de fericiți că fiul lor s-a căsătorit cu aleasa inimii.

Ce ținute au ales cei doi pentru ziua cea mare

Pentru această zi importantă, artistul a optat pentru un costum alb, dar nici mireasa nu s-a lăsat mai prejos. Iubita lui What’s Up a strălucit la cununia religioasă. Tânăra a optat pentru o rochie albă, cu broderie în partea de sus.

Apariția miresei a fost completată de un buchet și de voalul lung, iar mama lui What’s Up a ajutat-o pe tânără cu voalul, atunci când au intrat în biserică. La un moment dat, vizibil emoționată, What’s Up a luat-o după umeri pe iubita lui și a asigurat-o că totul este în regulă, dovada clară că artistul își iubește nespus soția.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191