O cântăreața de muzică populară candidează pentru un post de consilier într-un orășel britanic

O cântăreața de muzică populară candidează pentru un post de consilier într-un orășel britanic

S-a născut într-o localitate din Caraș Severin și chiar dacă este stabilită de mulți ani în Marea Britanie, Elisabeta Ionica Blaj este extrem de legată de românii din țară și de cei stabiliți în Anglia. Cântă muzică populară și de câțiva ani se ocupă de organizarea unor târguri la care promovează tardițiile românești. Elisabeta Ionica Blaj va candidat pe 2 mai pentru un post de consilier cu gândul de a arăta „adevărata față a românilor muncitori”.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cine este Elisabeta Ionica Blaj

Elisabeta Ionica Blaj, cunoscută ca interpretă de muzica populară și pentru organizarea târgurilor românești din Grays, va candida pe 2 Mai din partea Conservatorilor pentru un post de consilier in circumscripția Purfleet-on-Thames – South Stifford – West Thurrock, localităti micuțe de la granița estică a Londrei, transmite Anunțul UK.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Elisabeta s-a nascut în satul Rusca din județul Caraș-Severin. A plecat în Marea Britanie împreună cu familia în urmă cu mulți ani și aici a urmat liceul și facultatea. A urmat căsătoria, tot cu un român, pe nume Călin. El lucrează în construcții. Împreună au o fetiță de 6 ani, pe nume Sophia. Acum s-a decis să îi reprezinte de românii stabiliți în Anglia în Consiliul Thurrock.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Pe 2 mai, joi, voi candida la funcția de consilier în Partidul Conservator și am nevoie de votul și sprijinul dvs. dacă locuiți în West Thurrock, South Stifford și Purfleet-on-Thames sau aveți cunoștințe in aceste zone. O voce pentru România din Thurrock!”, scrie românca pe pagina ei de Facebook.

„Comunitatea din zona noastră este afectată de comportamentul antisocial, discriminare și alte probleme mai ample. Nu avem un reprezentat aici, iar misiunea mea va fi să asigur cele mai bune facilități și servicii posibile atât pentru români cât și pentru ceilalți rezidenti.

Voi sprijini oamenii, familiile și întreprinderile mici și voi asigura că vocea noastră este auzită în Consiliul Local.

Îmi doresc să arăt adevărata față a românilor muncitori care aduc contribuții pozitive în multe domenii în Thurrock. Suntem stabiliți în această țară, copiii noștri merg la școlile locale, iar viitorul nostru este acum aici”, a spus Elisabeta Ionica Blaj pentru Anuntul UK.

Susținută de un fost campion mondial 

Ea este susținută de cel mai cunoscut român din zonă, fostul campion mondial din galele de Super Kombat, Amansio Paraschiv.

Elisabeta Ionica Blaj are susținerea unui alt român devenit foarte cunoscut în Marea Britanie. Amansio Paraschiv este un fost campion mondial în galele de Super Kombat.

„Ionica este o femeie capabilă, care prin activitatea ei de până acum a demonstrat că este un liant al românilor din zona noastră. O susțin și am încredere că va reuși să caștige un mandat, poate ajuta și mai mult comunitatea de români din zona noastră”, a spus Amansio Paraschiv, care locuieste in Thurrock.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191