O cântăreață din România și-a primit sentința! Este acuzată că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

O cântăreață din România și-a primit sentința! Este acuzată că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

O artistă de la noi a fost condamnată de magistrați, după ce a fost prinsă conducând pe drumurie publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe lângă pedeapsa pe care a primit-o, cântăreața este și bună de plată. Ce decizie au luat judecătorii în cazul acesteia.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Denisa Trofin, căci despre ea este vorba, s-a căsătorit la sfârșitul lunii August, iar părinți spirituai i-au fost chiar Theo Rose și Anghel Damnian. Chiar dacă părea a fi cel mai bun an pentru artistă, care a devenit mamă și s-a căsătorit în urmă cu puțin timp, problemele cu legea îi dau mari bătăi de cap artistei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La începutul acestui an, fina lui Theo Rose a fost surprinsă de oamenii legii conducând pe drumurile publice un vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. La câteva luni distanță, magistrații au decis trimiterea în judecată a artistei și au admis legalitatea administrării probelor, după cum se arată în motivarea instanței. Artista a fost judecată în stare de libertate.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Denisa Trofin a fost condamnată! În urmă cu două zile, artista a fost condamnată de către magistrații judecătoriei Zărnești la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare, pedeapsa fiind suspendată sub supraveghere, pe o durată de 2 ani, însă va trebui să presteze și 60 de zile lucrătoare în folosul comunității. Artista are obligația de a frecventa un program de reintegrare socială, de a anunța orice deplasare care depășește 5 zile, dar și multe alte măsuri impuse de Codul penal. Mai mult decât atât, acaesta trebuie să achite și suma de 1800 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191